Zebra ZT510 ipari címkenyomtató - IBCS

Zebra ZT510 ipari címkenyomtató

A Zebra ZT510-es nyomtató a Zebra 105SL Plus nyomtatót utódja, amely a 105SL nyomtatóhoz képest nagyobb grafikus kijelzőt és modernebb LinkOS alapú belső rendszert kapott. A ZT510-es nyomtató a címkenyomtatásban jártas felhasználóknak készült, akiknek komoly elvárásaik vannak egy vonalkód nyomtatóval kapcsolatban.

Leírás

Az ZT510 nyomtatót ipari körülmények közé tervezték, közepesnél nagyobb akár folyamatos, 7/24-es nyomtatási igénybevételre. A nyomtató mechanikája és burkolata teljes egészében fémből készült. A kinyomtatott címkékre az egy- és kétdimenziós vonalkódon kívül grafika, logó és tetszőleges fontkészlet kerülhet.

A Zebra ZT510 nyomtatókban nincs hűtőventillátor, a hő elvezetése természetes úton, a fémszerkezeten keresztül történik. Ennek köszönhetően a készülékek belseje nem szívja be a port. A sík nyomtatófej gyűrődésmentes festékszalag továbbítást garantál. Az előlapon többnyelvű háttérvilágítással ellátott nagyméretű grafikus LCD kijelző tájékoztat a nyomtatási információk megjelenítéséről és az esetleges hibaüzenetekről. A kezelőgombok használata kézenfekvő, egy gombbal több funkció beállítása is elvégezhető.

A síkban elhelyezett nyomtatófej és a képpontonkénti energiakiegyenlítő rendszer E3 garantálja a mindenkor tökéletes nyomtatási képet, akár az első címkéről van szó, akár a tízezredikről.

Valamennyi Zebra ZT510 nyomtató már alapkiépítésben tartalmazza a hálózati interfész meghajtót, azaz a belső printszervert. A LinkOS szoftvere segítségével, olyan speciális szoftverek tölthetőek rá, amellyel más gyártmányú címkenyomtatók emulálhatóak vagy egyszerűvé teszi a PDF alapú címke nyomtatást.

Főbb alkalmazási terület:

  • Nagykereskedelem
  • Gyártás
  • Szállítmányozás