Zebra ZT610 ipari nyomtató

A Zebra ZT610-es nyomtató a Zebra Xi4 nyomtató utódja, amely a korábbi nyomtatókhoz képest nagyobb grafikus kijelzőt és modernebb LinkOS alapú belső rendszert kapott. A cél maradt: a vonalkód nyomtatók legfelső kategóriáját képezni. Az eszközöt elsősorban nagy igénybevételű és kivételes megbízhatóságot követelő ipari alkalmazásokra és különleges címkézési feladatokra tervezték.

Leírás

A nyomtatók mechanikája és burkolata teljes egészében fémből készült, a belső mozgó alkatrészek gyakorlatilag karbantartásmentesek. Az új ZT610 sorozat egyikében sincs hűtőventilátor, a termelődő hőt fémelemek segítségével vezetik el, ennek köszönhetően a készülékek belseje nem porosodik. A kinyomtatott címkékre az egy- és kétdimenziós vonalkódon kívül grafika, logó és tetszőleges fontkészlet is kerülhet.

A sík nyomtatófej gyűrődésmentes festékszalag továbbítást garantál. Az előlapon többnyelvű háttérvilágítással ellátott nagyméretű grafikus LCD kijelző tájékoztat a nyomtatási információk megjelenítéséről és az esetleges hibaüzenetekről. A kezelőgombok használata kézenfekvő, egyszerű. Egy gombbal több funkció beállítása is elvégezhető.

Valamennyi Zebra ZT610 nyomtató már alapkiépítésben tartalmazza a hálózati interfész meghajtót, azaz a belső printszervert. A LinkOS szoftvere segítségével, olyan speciális szoftverek tölthetőek rá, amellyel más gyártmányú címkenyomtatók emulálhatóak vagy egyszerűvé teszi a PDF alapú címke nyomtatást.

Főbb alkalmazási terület:

  • Nagykereskedelem
  • Gyártás
  • Szállítmányozás

Ajánlatkérés