Az IBCS elnyerte a címkézési megoldások specialistája címet! | IBCS

Az IBCS elnyerte a címkézési megoldások specialistája címet!

2024. 05. 13.

Az IBCS kellékanyag forgalmának jelentős részét a Zebra Technologies termékei teszik ki. Magyarországon mi vagyunk a neves amerikai gyártó legnagyobb partnerei a kellékanyagok forgalmazásában. 

A Zebrának kétféle partnervonala van: az egyik a normál viszonteladói, a másik a címkézési megoldások specialistája kategória – nagy büszkeség számunkra, hogy mi az utóbbiba tartozunk. Ez a besorolás nemcsak bizonyítja, hogy otthonosan mozgunk a címkézési megoldásokban, hanem előnyöket is biztosít mind az IBCS, mind pedig az ügyfeleink számára.

A kiemelt partneri státusz nem csak nekünk, ügyfeleink számára is számos előnyt tartogat!

A Zebra által biztosított megkülönböztető státusznak több pozitív hozadéka is van. A gyártó jelentős fejlesztési befektetéseket hajtott végre az elmúlt időszakban a kellékanyag fejlesztés, gyártás és disztribúció területén, amelyek révén újabb előnyöket kínál partnerei és végfelhasználói számára. Többek között igény esetén mintakollekciókat biztosít ingyenes tesztelésre és kipróbálásra, továbbá a nagyobb volumenű rendelések esetén havi részszállításra is van lehetőség, ami csökkenti a felesleges raktárkészletet és egyszerűsíti a rendelési folyamatot. 

A gyors ajánlatadás és az akár egy-két napon belüli szállítás az ügyfeleink számára is értékes előnyt jelent, hiszen így időt és költséget takaríthatnak meg. A Zebra nemrégiben Csehországban nyitott új disztribúciós központot, ami további logisztikai előnyt biztosít közelsége és szélesebb árukínálata végett. 

Összességében tehát az IBCS-nek kiemelt megoldás specialista partnerként számos kiváltsága van, amelyeket közvetlenül ügyfeleink is élvezhetnek azáltal, hogy velünk dolgoznak.

Zebra kellékanyagok az IBCS-től!

Ügyfeleink számára könnyedén elérhetővé tesszük az összes Zebra kellékanyagot. Az IBCS kínálatában megtalálhatók a gyártó címkéi, festékszalagjai és egyéb más kellékanyagok, mint az RFID címke, a kártya vagy a karszalag, így vásárlóink teljes körű támogatást kapnak a címkézési és nyomtatási feladatokhoz. 

Címkék 

címkézési megoldások

A Zebra címkéi a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, egyenletes minőségűek és megbízhatóak, így ideálisak mindenféle címkézési feladathoz. Példaként említhető meg a gyártó egyik különleges terméke, a Zebra IQ Color címke. Ezek a címkék egyértelmű színes információ adással segítik a dolgozókat, hogy minimálisra csökkenjen a hibák száma. 

Az IQ Color hőcímkék különlegessége, hogy az üzemeltetésért felelős vezetők a színes vizuális információkat saját igényeik szerint alakíthatják ki, és a már meglévő Zebra hőnyomtatójukon nyomtathatják ki az elképzelt címkét. Úgy nyílik tehát lehetőség színes címkék és színes információk nyomtatására, hogy közben nincs szükség új nyomtató beszerzésére.

Festékszalagok 

címkézési megoldások

A Zebra festékszalagjai kiváló minőségű nyomatot adnak a velük kompatibilis címkékre történő nyomtatáskor, így biztosítják a kifogástalan minőséget a  vonalkódok és szöveges információk előállításához. Minden festékszalag típust gondos és alapos fejlesztési folyamatban terveznek és gyártanak, hogy biztosítsák a nyomtatófejek hosszú élettartamát, egyben a kiváló és egyenletes nyomtatási minőséget a felhasználás során.

Kártyák

címkézési megoldások

A Zebra kártyái széles körben biztosítanak megoldást a legkülönfélébb alkalmazásokban, legyen szó beléptető kártyákról, tagsági kártyákról vagy egyéb műanyag kártyákról, mint a hűségkártya vagy éppen az uszodabérlet. A Zebra kártyák különféle vastagságban léteznek, és alkalmasak egy vagy kétoldalas, színes vagy fekete-fehér nyomtatásra, az RFID nyomtatást is beleértve. 

A Zebra kellékanyagok széles választéka, a kiváló minőség és az állandó megbízhatóság garantáltan hozzájárul az ügyfelek elégedettségéhez és a hatékony munkafolyamatokhoz.

Az IBCS csapatának célja továbbra is az, hogy innovatív megoldásokkal és kiváló szolgáltatásokkal támogassa ügyfeleit a mindennapi munkájuk során. Ebben remek partner a Zebra Technologies, amely vállalat jelentősen megkönnyíti a dolgunkat, hiszen kimagasló eszköz és kellékanyag kínálatának köszönhetően első osztályú termékeket, készülékeket kínálhatunk ügyfeleink számára.