IBCS-SPICA szövetség a szolgáltatáskiválóságért

2018. 10. 15.

Stratégiai együttműködésre lépett az IBCS és a SPICA vállalatcsoport, hogy az ellátásilánc-menedzsment megoldások legátfogóbb palettáját kínálja az Adriai-, a Balti- és a Fekete-tenger övezte régió országaiban.   

Az IBCS Csoport a vállalati mobilitás közép-európai piacának vezető alkalmazásintegrátora, a SPICA Csoport pedig az adriai térségben szállít élenjáró megoldásokat az ellátási lánc és a munkaerő digitális átalakításához. Erejüket egyesítve a szolgáltatások olyan kombinációját kínálják a szervezeteknek, amely egyedülálló a nemzetközi piacon. Az IBCS-SPICA Szövetségnek köszönhetően a felhasználók a legfejlettebb ellátásilánc-menedzsment (supply chain management, SCM) megoldásokhoz, valamint a bevezetésüket és működtetésüket megkönnyítő tudáshoz és tapasztalathoz is hozzáférnek.

– Szövetségünk legfőbb célja, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kínáljuk Közép- és Dél-Kelet-Európa tíz országában – mondta Brian Marcel, az IBCS csoport elnöke. – Stratégiai együttműködésünk mindkét vállalatcsoport rendkívül tapasztalt szakembergárdájának tudására, valamint a piacvezetői pozíciónkból adódó méretgazdaságosság előnyeire is épít, így szolgáltatásainkkal valóban kimagasló értéket adunk ügyfeleinknek.

Az IBCS-SPICA Szövetség a logisztikai folyamatokat fejlesztő és korszerűsítő, páratlanul átfogó megoldások mellett a felhasználást támogató, karbantartási és szupport szolgáltatásokat is a legmagasabb színvonalon és helyi nyelven kínálja a térség minden országában. A két vállalatcsoport csapatát együttesen 250 szakember alkotja, akik több mint 25 éves tapasztalattal bírnak az ellátásilánc-menedzsment, a vállalati mobilitás és az automatikus azonosítás területén.

– Mindkét vállalatcsoport vezető szereplővé erősödött a saját piaci szegmensében az elmúlt tíz évben – mondta Tone Stanovnik, a SPICA Csoport elnöke. – Stratégiai együttműködésünk révén újabb piacokat tudunk megszólítani, és ügyfél-kapcsolataink fejlesztésében is szintet lépünk. Európában nincs még egy szervezet, amely hozzánk hasonlóan átfogó és mély szakmai-kompetenciával szolgáltat egy ekkora kiterjedésű régióban.

Az IBCS végponttól végpontig ívelő megoldásaival a vállalatok hatékonyságukat és termelékenységüket növelhetik, a nagyobb üzleti teljesítmény és a költségcsökkentés által versenyelőnyre tehetnek szert. A SPICA megoldásai a gyártás, a szállítmányozás, a logisztika és a kereskedelem területén a teljes értéklánc mentén segítik a hatékonyabb és agilisabb folyamatok kialakítását, csakúgy, mint a munkaerő menedzselését a vendéglátóiparban, a bank- és a kormányzati szektorban.

Szövetségük új lehetőségeket tár fel nemcsak az ügyfelek, hanem a beszállítók előtt is, mivel a két vállalatcsoport több mint 90 millió lakosú térséget fed le szolgáltatásaival. A velük együttműködő beszállítók mostantól könnyebben érhetik el ezt a teljes piacot, ami minden érintett fél számára előnyös.

Ajánlatkérés