Mit kínál a Zebra Mobility DNA szoftveres megoldáscsomag?

2017. 07. 05.

mobility_dna_logoAz Android operációs rendszer több mint 80 százalékos részesedésével egyértelműen uralja az okostelefonok piacát.  A rendkívüli mértékben rugalmas és testre szabható operációs rendszer élvezi az egész világra kiterjedő fejlesztői közösség támogatását.

A technikai megoldások széles körét kínáló Zebra alapos vizsgálat alá vette az operációs rendszert és úgy találta, hogy egyedülállóan kidolgozott architektúrájának köszönhetően a nagyvállalati Android (Android for Enterprise) a legszigorúbb szempontok szerint vizsgálva is biztonságos és robusztus működésű a vállalati környezetben.

Az Android for Enterprise operációs rendszerre alapozva született meg a Zebra Mobility DNA, a Zebra szoftverek komplex ökoszisztémája, amely az üzleti élet három fő területén járul hozzá a vállalkozások sikeres fejlődéséhez:

  • termelékenység
  • üzleti folyamatok
  • menedzsment

Mit kínál a Zebra Mobility DNA?

A termelékenységet támogató szoftverek a gyorsabb és pontosabb adatbevitelt, az ergonomikus használatot és a gördülékeny munkavégzést segítik. Szkennelje be dokumentumait egy lépésben a SimulScan segítségével, vagy konvertálja a hagyományos karakteres képernyőit érintőképernyőn is jól kezelhető grafikus felületté az All Touch Terminál Emulation segítségével.

Az üzleti folyamatokat támogató eszközök, például a Zebra Workforce Connect használatát, mely egységesebbé, megbízhatóbbá és könnyebbé teszi a Zebra eszközök felhasználóinak egymás közötti kommunikációját, legyen akár az hang vagy adat alapú.

Az Öncégénél is felvetődik a kérdés, miként menedzseljeaz Androidos eszközállományt a lehető legkisebb ráfordítással? Szeretné a rajtuk tárolt céges adatokat biztonságban tudni? A Mobility DNA menedzsment szoftverei, mint például a StageNow, vagy a Enterprise Mobility Management Toolkit  megkönnyítik dolgát. Az EMM Toolkit segítségével könnyedén kialakíthatja a különböző jogosultsági szinteket és telepítheti azokat a Zebra eszközökre, a Zebra App Gallery-ből pedig megvásárolhatja és telepítheti vagy frissítheti a jóváhagyott, biztonságos vállalati applikációkat.

Gyakran felmerülő kérdés, hogy az Android operációs rendszer vállalati környezetben biztonságos-e. A Zebra Mobility DNA erre is kínál megoldást: hiszen tartalmazza azokat a szoftveres megoldásokat – Mobility Extension (MX) – melyek  mint egy láthatatlan pajzs védik az ön céges adatait.

Mindez persze csak ízelítő a Zebra Mobility DNA nyújtotta üzleti előnyökről.
Ha felkeltettük érdeklődését keresse értékesítő kollégáinkat az info@ibcs.hu email címen vagy a +36 1 451 60 70-es telefonszámon.

Ne maradjon le a munkaerő-mobilitás forradalmáról!

Ajánlatkérés