Rólunk

Az IBCS Hungary Kft. egy nemzetközi cégcsoport tagjaként működő sikeres hazai vállalkozás  a vonalkód-kommunikáció és a termékazonosítási megoldások piacán.

Az IBCS Hungary olyan integrált rendszereket nyújt partnereinek, amely lehetővé teszi a termékek útjának követését az ellátási láncon keresztül. Legyen szó az azonosításhoz használt kellékanyagoktól az innovatív hardver és egyedi igényekre szabott szoftveres megoldásokon át egészen a rendszerek minőségi üzemben tartásig, felügyeletig. Mindezzel az ügyfeleknek segít a költségek optimalizálásában és a hatékonyság növelésében, végső soron az üzleti eredmény növelésében, versenyképesebbé téve őket.

Az IBCS 1992 óta meghatározó szereplője a mobil vállalati rendszereket, és megoldásokat kínáló kkv-szektornak. Szolgáltatás, és termékportfóliójában megtalálhatóak a logisztikai, a raktározási, a gyártási és feldolgozóipari, a kereskedelmi, valamint az egészségügyi szektor számára kialakított mobil-kommunikációs megoldások. A vállalat foglalkozik többek között hangvezérelt árumozgatással, vonalkód technológiákkal, ipari WLAN hálózatépítéssel, raktár menedzsment rendszerekkel, szoftverfejlesztéssel, gyors és precíz leltározással, illetve mobil technológiai tanácsadással is.

Az IBCS Hungary az IBCS Csoport tagja. Kattintson és ismerje meg a cégcsoportot is!

Ajánlatkérés