EXTREME Wireless WiNG 8432 Access Point - IBCS

EXTREME Wireless WiNG 8432 Access Point

Képzelje el, hogy vállalkozása hogyan lenne képes akár nyolcszor nagyobbá és gyorsabbá tenni a vezeték nélküli hálózatot. Ehhez adja hozzá, hogy olyan WLAN megoldással rendelkezik, amely a szöveges ajánlatokat képes továbbítani az ügyfelek felé, stratégiai elemzéseket biztosít, és automatikusan elhárítja a hálózati interferenciákkal kapcsolatos, valamint a legkülönfélébb biztonsági kockázati tényezőket.

Leírás

Ha ez esetleg nem lenn elégséges, a WiNG AP 8432 előnyei nem állnak meg ezen a szinten. Integrált PoE (Power Over Ethernet) modulja segítségével képes kapcsolódni egy harmadik fél IoT hálózatához. Mindezt bármiféle versenytárssal kapcsolatos alternatív megoldás felhasználása nélkül képes elérni több különböző hozzáférési pont, kábelek és Ethernet switch portok felhasználásával.

Nagy forgalmú hálózatok

A 802.11 szabvány szerinti AP 8432 Wave 2 hozzáférési pont az EXTREME WING 5 operációs rendszer mentén képes a MUMIMO értékek teljes körű maximalizálására. Az AP8432  több száz vezeték nélküli kliens program támogatására valamint az egy időben történő adatátvitel biztosításának folyamatos végrehajtására  képes.

Páratlan teljesítmény

Az eszközbe integrált DPI (Deep Packet Inspection) motor használatával az AP 8432 folymatosan és fáradhatatlanul törekszik a teljes hálózat optimalizációra.

3 különböző telepítési mód (önálló AP, virtuális vezérló mód max. 64 hozzáférési pont létrehozásához, NOC vezérlők 25 000 hozzáférési pontra skálázva.)

Műszaki adatok
Gyártó: Extreme Networks
Azonosító: Wireless WiNG 8432
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
WLAN csatlakozás:802.11ac
Kültéri access pointnem
Antenna konfigurációk4*4