Extreme NSight Platform

Sosem volt még ekkora igény a stabil hálózati kapcsolatra. Napjainkban egy átlagos felhasználó három vagy néha még több Wifi képes eszközzel rendelkezik. Becslések szerint 2020-ra a rádiós hálózatokra kapcsolódó eszközök száma világszinten elérheti a 200 milliárd darabot, miközben egyre több alkalmazás fut majd az eszközökön. Az eszközök számának növekedésével és az egyre sokrétűbb alkalmazások használatával azonban a hálózatokkal szembeni követelmények is egyre sokrétűbbek lesznek. Hogyan tudná mégis egy kisebb IT csapat az összes vállalti eszközt kezelni és a legtöbbet kihozni a vezeték nélküli hálózatból?

Az ExtremeNSight segítségével átláthatja hálózatait, hálózati eszközeinek működését, információkat kaphat a kliensek és a hálózat együttműködéséről, illetve azok esetleges problémáiról, és részletes elemzéseket kaphat az Ön által fontosnak ítélt hálózati paraméterekről, így minden eszköze adott lesz, hogy a lehető leghatékonyabban üzemeltesse rádiós hálózatát.

Legyen ön a világ bármely pontján, ezzel a rendkívül modern, központosított diagnosztikai megoldással könnyedén menedzselheti készülékeit.

Az NSight használatával lehetővé válik, hogy:

  • a gyűjtött adatokat kielemezve lássa, hogy a dolgozók mikor, hol és hogyan használták a hálózatot és szükség szerint megerősítse annak egyes pontjait
  • priorizálja a hálózati forgalmat a folyamatos lefedettség érdekében
  • akár távolról is megoldja hálózati problémáit
  • tudja, milyen módon érdemes optimalizálni hálózatát, hogy biztosítsa a leggyorsabb kapcsolatot és a legnagyobb kapacitást a dolgozók eszközei számára
  • távoli hálózati megfigyeléssel, problémamegoldással és riportálással egyszerűsítse az IT menedzsment folyamatokat.

Az NSight felülete személyre szabható. Könnyedén kiemelheti az ön számára fontos információkat, vagy a gyakran vizsgált mutatókat. A rendszer segítségével ellenőrizheti WiFi hálózatát, vagy az ahhoz kapcsolódó eszközöket, láthatja a hálózati biztonságot fenyegető tényezőket. A jobb átláthatóság pontosabb döntéseket eredményez. Használja ki az Extreme Nsight platformja által nyújtott információkat termelékenységének maximalizálása érdekében.

Ajánlatkérés