Új tulajdonoshoz került a Zebra WLAN üzletága

2017. 03. 07.

extreme networksNemrégiben jelentették be a hírt, hogy az Extreme Networks felvásárolta a Zebra Technologies WLAN üzletágát. Ez azt jelenti, hogy a Zebra vezeték nélküli hálózati termékeit és szolgáltatásait az amerikai székhelyű, eddig főként vezetékes hálózati megoldásokkal foglalkozó, Extreme fejleszti és gyártja tovább. Az Extreme ezzel a felvásárlással a harmadik legnagyobb gyártóvá pozícionálta magát.

Az Zebra Technologies vezetője a döntéssel kapcsolatban a következőt nyilatkozta: “A tranzakció lehetőséget nyújt számukra, hogy partnereikkel együttműködve, még nagyobb hangsúlyt helyezzünk a vállalti eszköz intelligencián alapuló megoldásainkra. Ezek a megoldások azok, amik az ügyfelek számára valós idejű betekintést engednek a működési folyamataikba, ezáltal segíthetik a stratégiai és operatív döntéshozatalt.”

Az Extreme Networks mindent megtesz azért, hogy a meglévő partnereket és a termékvonalat tovább vigye, bővítse azt, illetve, hogy az átállás zavartalan legyen. Az IBCS Hungary, mint az Extreme Networks Gold státuszú partnere, minősített kollégái segítségével, továbbra is támogatja és karbantartja a korábban vásárolt Zebra termékeket és rendszereket.

Amennyiben kérdése lenne a hírrel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal az info@ibcs.hu email címen, vagy a +36 1 451 60 70-es telefonszámon.

Ajánlatkérés