Motorola AP4131 Access Point

A Motorola (Symbol Technologies) legújabb, harmadik generációs elérési pontja az AP 4131 típusjelzésű modell, amely elsősorban professzionális felhasználók számára készült. A berendezés lelke az új fejlesztésű harmadik generációs Trilogy3 kártya, amely a 11Mbites 802.11b hálózatok új generációját képviseli. A teljesen újfejlesztésű hardver lényegesen nagyobb teljesítményű, támogatja a 10/100-as Ethernet-hálózatot, vagy például a hang és videojelek normál adatcsomagoktól történő megkülönböztetését és ezek valós időben történő továbbítását.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Újdonság még a harmadik generációs SNMP hálózatmenedzsment és a napjainkban oly fontos, a kábelnélküli hálózat adatbiztonságát garantáló titkosítási módszer, mint a Kerberos, EAP/TLS, vagy a RADIUS, a 802.1X és a WPA.

Egyedülálló teljesítmény és funkcionalitás

Az AP 4131 jelképezi a rádiós elérési pontok három különálló szegmensre szakadó piacának felső harmadát. A 83MIPS sebességű processzorkártya minden korábbinál gyorsabb feldolgozást garantál, és a továbbfejlesztett csomagprioritásos technikának köszönhetően a hang és videojelek megfelelő osztályozásával az adott időn belül történő továbbítás sem okoz különösebb gondot. A bonyolult számítási műveletekre 8MB memória áll rendelkezésére.

A fémből készült burkolat a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelel, a szintén újfejlesztésű 3,5dBi dipólantenna pedig az eddigi legnagyobb lefedettséget garantálja. Hasznos funkció a hálózati szegmensek közötti barangolást segítő ?mobil IP? címzési technika, valamint a nemzetközi barangolás lehetősége (IEEE 802.d). Az AP 4131 tervezői az egyre szaporodó ?Bluetooth? felhasználókra is gondoltak. A szintén 2,4GHz-es frekvenciatartományban működő eszközök jelenlétét az elérési pont érzékeli, és a frekvenciatartomány valamint az adóteljesítmény szabályozásával minimálisra csökkenti a két rendszer közötti zavarást.

Kiváló zavartűrés és tökéletes védelem

Nemrégiben még a 11Mbps-os DS rendszereket a robosztusabb FH modulációt használó 1 és 2Mbps-os rendszerek kiegészítőjeként tekintették, és elsősorban irodai, vendéglátó és kereskedelmi egységekben használták ezt a technikát, ahol a kis távolságok mellett kevés volt a zavarójel. A sokkal robosztusabb működést igénylő ipari rendszerekben szinte kizárólag FH technikát használtak. Lényeges változás, hogy az újgenerációs 11Mbites berendezések zavartűrése és érzékenysége – a kettős antennarendszernek és jelfeldolgozó áramkörnek köszönhetően – felülmúlja az FH rendszerekét, és például 2Mbites sebességérték mellett nagyobb lefedettséget is biztosítanak. A tendencia, amit ma megfigyelhetünk, az FH megoldások fokozatos háttérbe szorulása, és a DS rendszerek nagyszámú elterjedése a legtöbb alkalmazási területen. A DS technika előretörésének további mozgatórugója a szabványos interfész (WiFi), amely a különböző gyártmányú berendezések együttműködésének biztosítéka, valamint a nagyobb átviteli sebesség, és a korszerűbb titkosítási módszer.

A mobil eszközök folyamatos, élő kapcsolatot jelentenek

A Symbol WiFi hálózatok felépítése olyan, hogy a mobil számítógépek folyamatos lefedettség mellett barangolnak a kábeles illesztést biztosító elérési pontok között. Az úgynevezett teljesítmény-kiegyenlítés lényege, hogy egy mobil eszköz mindig a legkisebb terheltségű, ugyanakkor kellő térerősséget biztosító cellával kommunikál. A barangolás észrevétlenségéről az egymással párbeszédben lévő elérési pontok gondoskodnak, a cellaváltás a felhasználó számára észrevétlen művelet. Az RF hálózat skálázható, a kimenő rádiós teljesítmény csökkentésével például növelhető a cellasűrűség, így azonos lefedettség mellett nő a hálózati kapacitás.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító:
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés