Motorola AP5131 Access Point

A Motorola (Symbol Technologies) legújabb fejlesztésű, negyedik generációs elérési pontja az AP-5131-es. Vállalati alkalmazásra, kisebb és közepes méretű irodák és kereskedelmi egységek számára tervezték. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati kommunikációt biztosít, a vállalatok által megkövetelt legmagasabb biztonsági szinten és teljesítménnyel.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A távoli irodákban, vagy otthon dolgozó munkatársak ezzel a megoldással rugalmasan tudnak a vállalati hálózatba kapcsolódni, az Interneten keresztül pedig a legmagasabb követelményeket támasztó alkalmazásokat is kiszolgálja, beleértve a valós-idejű videó és beszéd kommunikációt. Az AP5131 a hálózati eszközök egy új generációját képviseli azzal, hogy több részegséget foglal magában. Az IT szakemberek számára könnyű menedzselhetőséget biztosít az integrált “router”, a beépített tűzfal, VPN hálózat, DHCP szerver és QoS funkciók sokasága.

 Vállalati minőségű titkosítás, biztonság és menedzselhetőség

A legújabb hálózati titkosítási protokollok támogatásával a Motorola AP5131 valamennyi mobil felhasználó számára biztosítja a vállalatok által megkövetelt legmagasabb szintű hálózatbiztonságot. A távolról konfigurálható egység helytől független menedzselhetőséget biztosít, bárhol, bármikor, a jogosultsággal rendelkező rendszergazdák és IT szakemberek számára.

Kettős rádiós egység 802.11 a/b/g WLAN

A duál-rádiós architektúra a vezeték nélküli LAN-ok által megkövetelt magas szintű teljesítményt és biztonsági szintet garantálja vagy dupla-sávos működéssel, vagy pedig az egysávos működés mellett a teljes frekvencia tartományban működő idegen elérési pont figyelésével és detektálásával. Ez a módszer beazonosítja és tájékoztatja a rendszergazdát valamennyi idegen RF eszközről, ami az egység által befogott térben található. A rendelkezésre álló szimpla vagy dupla sávos antennákkal gyakorlatilag bármilyen terület lefedhető, mégpedig a minimális számú eszközzel.

Motorola AP5131 erős mechanikai felépítés

Nagy igénybe vételre tervezték az AP5131-est, bármilyen alkalmazási területen megállja a helyét – a kiskereskedelmi egységek eladóterétől és raktárától kezdve az ipari üzemek és hűtött raktárak különleges környezetéig bezárólag. Az installálása egyszerű, minimális időráfordítással megoldható. A 802.3af tulajdonságának köszönhetően az egység tápellátása az Ethernet-hálózaton felől közvetlenül megoldható.

Robusztus alkalmazás támogatás

Az egyszerűbb multimédia-alkalmazásoktól kezdve a legösszetettebbeket is rugalmasan támogatja, ennek alapja az új WMM szabvány (WiFi MultiMédia). A QoS funkciók biztosítják a hang és videó jellegű információk valós-időben, és kiváló minőségben történő átvitelét. Az AP5131 használatával a vezeték nélküli VoIP szolgáltatás minden előnyét élvezhetjük, olyan új szolgáltatásokat nyújtva ügyfeleinknek, mint a multimédia alapú ügyfélterminál vagy a munkatársak számára videó konferencia szervezésének lehetősége.

Motorola AP5131 főbb tulajdonságai:

 • WAN és LAN vezetékes kapcsolat, minden funkció egy házba építve
 • Integrált “router”, tűzfal és DHCP szerver, amely egyszerű üzemeltetést biztosít
 • Dupla rádiós modul, dupla sávos tervezés. Ennek köszönhetően a 802.11a/b/g hálózatokban egyszerre, egyidejűleg tud mindegyik sávban működni.
 • Idegen elérési pontok és mobil eszközök automatikus detektálása, melynek köszönhetőn magasabb szintű hálózatvédelem valósul meg. A jogosulatlan felhasználók detektálásáról a rendszergazda azonnali értesítést kap.
 • Ipari kivitelű mechanikai felépítés, UL2043-as tűzbiztonság, melynek köszönhetően az eszköz bárhol telepíthető.
 • 802.11i, WPA2 és WPA, IPSec 3-DES titkosítás, végponttól végpontig tartó tökéletes hálózatvédelem
 • Wi-Fi Multimédia (WMM) és QoS prioritás-kezelés hang és videó üzeneteknél
 • 802.3af tápellátás az Etherneten keresztül
 • Java és Web-alapú grafikus felhasználói felület, menedzsment célokra, SNMP és CLI
 • MSP támogatás a teljes mobil hálózat menedzseléséhez
 • Rugalmas rögzítési lehetőségek, álmennyezet alá vagy fölé, falra vagy asztalra egyaránt rögzíthető
 • RoHS tanúsítás az EU legújabb környezetvédelmi szabványainak megfelelően
Műszaki adatok
Gyártó: Motorola
Azonosító:
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés