Motorola MC3000 Adatgyűjtő

Az új Motorola MC3000 sorozat a Motorolarobusztus kivitelű, hordozható számítógépeinek legújabb fejlesztése. Az MC3000 felhasználóbarátabb és költséghatékonyabb megoldás, ha a felhasználás módja nem követeli meg az MC9000 által nyújtott különösen nagy strapabírást, és a fejlett szolgáltatásokat, melyeket az MC9000 termékcsalád nyújthat. Az MC3000 termékcsalád követi a korábbi DOS-os eszközök – PDT3100/6100 – jó tulajdonságait: kiváló ergonómia, a népszerű forgatható lézerolvasó az eszköz tetején.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Ezeken kívül lépést tart az információtechnológia napi vívmányaival: modern operációs rendszer többféle változatban, és többféle vezeték nélküli átvitel. Az eredmény egy sokrétű termék, fejlett adatbeviteli technológiával, valósidejű vezeték nélküli kommunikációval, és ipari szabványú kivitellel a legkülönbözőbb feladatokhoz. Valós idejű adathozzáférést biztosít a kritikus fontosságú alkalmazásokban, ahol a rendelkezésre állás és a megbízhatóság elsőrendű követelmény. Ez egyaránt jelenti az ellátási lánc minden területét vagy akár a gyártósor melletti munkát.

Az éppen adott feladatunktól függően eldönthetjük, hogy vonalkód olvasásra a beépített nagy teljesítményű lézeres vonalkód olvasót használjuk, vagy a sokoldalú képalkotó kamerát. Ha a lézerolvasó mellett döntünk, akkor a hagyományos 1 dimenziós kódokat 10 centiről és 1 méterről is egyforma precizitással olvashatjuk vele.

Az 1D lézerolvasós MC3000-es forgatható fejegységgel rendelkezik. A forgatható olvasóval a felhasználók intenzív adatgyűjtést végezhetnek, a legkényelmesebb szögbe állítva az eszközt. Az MC3000 standard kivitelben 2,600 mAh (3,7 Volt) akkumulátorral rendelkeznek, mely egy 8-órás műszak teljesítéséhez elég tápellátást ad. A dupla méretű és kapacitású akkuval 15 óránál is többet dolgozhatunk egyhuzamban.

Amennyiben a képalkotó kamerával dolgoznánk szívesebben, úgy az 1 dimenziós kódokon felül a 2D-s kódokat is leolvashatjuk, mégpedig tetszőleges irányból. A képalkotó különleges fényerejének köszönhetően, az eszközt rosszul megvilágított helyiségekben is lehet használni, és fényképek készítésére is alkalmas. A 2D kamera alapú MC3000 vízszintesen 22 fokban tud beolvasni. Nem az intenzív adatbevitelre tervezték, és nem rendelkezik forgatható fejjel.

Ez a CCD kamera olyan felhasználásokra készült, ahol többféle kódot kell olvasni többirányból. Vagy oda, ahol a hagyományos olvasóval szkennelve a rossz minőségű kódok olvasása nehézkes, és a 640 x 480 szürkeárnyalatos képbeolvasás előnyt jelent. Ezt a termékcsaládot elsősorban a logisztika, szállítmányozás és kereskedelmi területeken fogják alkalmazni, ahol nem követelmény a különlegesen nagy strapabíróság.

Motorola MC3000-hez rendelhető kiegészítők:

  • 1D lézerolvasó forgatható fejjel
  • Fejlett 2D képalkotó kamera, lézeres célzó-kereszttel
  • Frontoldalon és oldalt elhelyezett szkenner gomb
  • 320×320 felbontású szürkeárnyalatos vagy színes, háttér-világításos képernyő
  • 802.11 b/g vezeték nélküli hálózati interfész
  • 28 gombos, 38 gombos, és 48 gombos billentyűzet
  • Intel XScale PXA270 processzor 312/520MHz
  • Windows CE 4.2 operációs rendszer (?Core? és ?Professional?)
  • Felhasználó által kezelhető SD/MMCSD memóriabővítő foglalat
  • MSP kompatibilitás

Ajánlatkérés