Zebra 3300, a nagy teljesítményű wax/resin festékszalag

Leírás

Az IBCS Hungary tovább bővítette festékszalag palettáját a nagy teljesítményű Zebra 3300 termékkel.  A wax/resin festékszalaggal papír és műanyag címkéken egyaránt kiváló nyomtatási minőség érhető el. Mivel kitűnő a közepes erősségű oldószerekkel és a vegyszerekkel szembeni ellenállása, ezért használata kiemelten ajánlott az olyan iparágakban, mint a vegyipar és a gyógyszeripar. A nyomtatott címkék dörzsállóak, nem maszatolódnak, így extrém helyzetekben is tökéletesen alkalmazhatók. A számos említett pozitívumon túl a termék ár-érték aránya is kiváló.

A megfelelő festékszalag választásakor figyelembe kell venni egyéb fontos tényezőket is! A Zebra 3300 festékszalag speciális bevonata csökkenti a nyomtatás során keletkező statikus feltöltődést, ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a nyomtatófejnek. A nemzetközi szabványoknak megfelel, melyről részletes tájékoztatót lentebb talál a festékszalag megfelelősség szekcióban.

Szerezze be a Zebra 3300 nagy teljesítményű wax/resin festékszalagot tőlünk! A festékszalagok rövid határidővel rendelhetők, egyes típusokat raktárról biztosítunk.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a termék kizárólag asztali nyomtatók használatához alkalmas!

Segítségre van szüksége? Kérjük vegye fel a kapcsolatot kellékanyag specialista kollégáinkkal telefonon: +36 1 451 60 70 vagy e-mailen: info@ibcs.hu.

Ajánlatkérés