Zebra DS4308-XD vonalkódolvasó

A  DS4308-as legújabb változata a DS4308-XD, mely az extrém kis méretű vonalkódok olvasására is képes. A DS4308 egyaránt képes olvasni a nyomtatott – valamint a mobil telefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódokat is.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A  DS4308-as legújabb változata a DS4308-XD, amelyet a nagyon kis méretű extrém felbontású (EXTREME DENSITY) (akár 2 mm vonalvastagságú kódok olvasásához  használható.

A DS4308 egyaránt képes olvasni a nyomtatott – valamint a mobil telefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódokat is. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kártyáik azonosító kódját, kuponjaikat, vagy éppen a beszállókártyájukat, és a jegyüket is magukkal vihetik és bemutathatják, vagy érvényesíthetik annál a pénztárnál, vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy DS4308 dolgozik..

Az eszközzel elsősorban az iparban a elektronikai iparban a gyártás területén, raktárakban találkozhatunk. Az olvasást indíthatja a különleges, két ujjal is használható nyomógomb., de az intelligens állványában az olvasó automatikusan átvált folyamatos, prezentációs, azaz kéz nélküli üzemmódba is.

A megbízható DS4308-as 5 év garanciával kerül forgalomba.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: DS4308-XD
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Megszűnt termékIgen
AdatátvitelVezeték nélküli

Ajánlatkérés