Zebra DS6700 vonalkódolvasó sorozat

Az új Symbol DS 6700 sorozat tagjai hordozható, kétdimenziós, kiváló minőségű CCD érzékelős digitális kamera beépítésével készülő vonalkód olvasók, melyek a jól bevált DS6600 szkennerek utódai.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az új olvasók alkalmasak valamennyi egy- és kétdimenziós vonalkód irány független olvasására (kivéve a DC jelű változat, amely nem használható vonalkód olvasásra), ezen felül alkalmasak állóképkészítésre (DS6707SR és DS6707DC) valamint nagyméretű (max. 21,6 x 27.9 cm) dokumentumok szkennelésére (DS 6707DC változat) is.

A DS6707 olvasó két változatban rendelhető:

  • az egyik az általános méretű vonalkódok olvasására alkalmas DS6707SR
  • a másik pedig a kisebb méretű vonalkódok olvasására alkalmas DS6707HD

A DS 6700 sorozatú olvasókba beépített CCD kamera digitális képet készít a leolvasandó kódról, és ezt továbbítja a dekódoló egység felé. Az egyik legfontosabb újdonság a DS6707 új nagy felbontású 1.3 megapixeles kamerája (1280×1024 felbontás), amellyel nagyobb felbontású képeket készíthetünk, mint az előd DS6607-es olvasóval (640 x 480). A célzást segítheti a speciális videó mód, amelynél az olvasó mozgóképet továbbít a fogadó készülék felé.

A DS6707 vonalkód olvasókkal már használható az egyedülálló RSM technológia (RSM- Remote Scanner Managment), amely a távolról történő menedzselést biztosítja. Ennek segítségével a szkennerek beállításait távolról tudjuk elvégezni, olyan egyszerűen, mint akár a hálózati nyomtatók beállítását. Csak egy kattintás, és távolról máris megtudhatjuk az eszköz gyári számát, gyártási idejét, vagy akár a firmware-t is.

A távoli elérés menedzselésére legjobb választás a Symbol MSP távoli eszköz menedzsment rendszere. A fentiekben felsorolt tulajdonságok miatt jelenleg a DS6708 és DS6707 olvasók a kereskedelmi alkalmazású kézi vonalkód olvasók legprofesszionálisabb darabjai.

Az új DS6708 garantálja a különböző 2D-kódok tetszőleges kombinációjának biztonságos és nagysebességű olvasását. A DS6707 és DS6708 olvassa a normál és az inverz vonalkódokat is.

A DS6708 készülék csak vonalkódokhoz használható, a DS6707-es azonban képes nagy felbontású (1280×1024), fekete-fehér állókép készítésére is 256 szürkeárnyalatban. A gombnyomásra készülő fénykép tömörítése és adatátvitele a HOST rendszer felé az olvasóban állítható be, a képek fogadására egy egyedi szoftverre van szükség. A kimeneten megjelenő formátumok megfelelnek a közismert és elterjedt szabványos grafikus formátumoknak. Az DS6707-es olvasó, a gyors adattovábbítás miatt csak soros és USB interfésszel készül.

A DS6700-as sorozat különlegesen jó ergonómiával rendelkezik, könnyű és kényelmes használni akár több órán keresztül is. Az olvasás kétujjas nyomógombbal indítható, a lézeres célkereszt és a négy sarokpont megkönnyíti a célzást, a felhasználó pontosan látja a beolvasandó terület határait, még erős környezeti fény esetén is. Az elektronikát ütésálló, masszív ház rejti, így akár 1,8 méter magasból többször, kemény felületre is leejthető, anélkül, hogy megsérülne. Az eszköz újfajta vonalkódok olvasására is beprogramozható a FLASH memória frissítésével.

Ajánlatkérés