Zebra LS3408-FZ ipari olvasó

Az új LS3408 modell megőrizte az ipari felhasználásokban elsőszámú olvasási tulajdonságokat biztosító úgynevezett “Fuzzy” logikát, amely a rossz minőségű kódok olvasásában segít. Az LS3408 FZ strapabírósága viszont jelentősen eltér: ütésállóbb, jobban ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek, szélesebb hőmérséklet tartományban használható.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az LS3408 olvasóval elsősorban a iparban a gyártás területén, raktárakban találkozhatunk. Fő jellemzője az extrém ellenálló képesség a nagy megbízhatóság és értékállóság. Valamennyi hagyományos kódot olvassa. Az olvasást indíthatja a különleges, két ujjal is használható nyomógomb, de az intelligens állványában az olvasó automatikusan átvált folyamatos, prezentációs, azaz kéz nélküli üzemmódba is.

Az LS3408 FZ eszköz esetenkénti programozása nem-felejtő “Flash”-memóriában történik – így például új kódtípusok bevezetésekor nem kell kicserélni a berendezést, elég csak letölteni a működtető program új változatát. Az LS3408 FZ olvasó egyik legfontosabb új tulajdonsága, hogy univerzális interfésszel rendelkezik, így ha egy másik típusú terminálhoz csatlakoztatjuk, elég csak a kábelt kicserélni. A megbízható LS 3408-as az ipari készülékek között egyedülállóan, 3 év garanciával kerül forgalomba!

Symbol LS3408 FZ főbb jellemzők:

  • 3 év kiterjesztett jótállás. A berendezés egyedülálló módon 3 év garanciával kerül forgalomba.
  • Jobban látható lézerfény. A 650nm-es lézersugár jobban látható az emberi szem számára; így megkönnyíti a célzást, és gyorsabb olvasást biztosít. Ez előnyös azokon a munkahelyeken, ahol a környezeti fény túlságosan erős.
  • Ütésálló. Az olvasó 2 méterről leejthető akár betonfelületre is.
  • IP65-ös környezetállóság. Extrém védelem a fröccsenő víz illetve a por ellen
  • Különleges hang és- fényjelzés, Az olvasó tetején elhelyezett nagy kétszínű LED, valamint az állítható hangjelző, akár 80 dB-lel tájékoztat az olvasás sikerességéről.
  • Magyar és más nemzetközi billentyűzet támogatása. A 852 kódlaphoz történő hozzáférés nélkülözhetetlen a magyar ékezetes billentyűzeten dolgozó felhasználók számára
  • Univerzális interfész. Ha az olvasót egy másik típusú terminálhoz csatlakoztatjuk elég csak a kábelt kicserélni. A Synapse interfész valamennyi létező számítógéphez és pénztárgéphez biztosítja a csatlakozást.
  • FLASH memória tárolja a rendszerprogramot és a beállításokat. Ennek köszönhetően a programfrissítés akár a pénztárgép mellett is elvégezhető anélkül, hogy szét kéne szedni az olvasót.
  • ADF – automatikus adatformázás. Ez a különleges funkció biztosítja, hogy a leolvasott kódot tetszőlegesen módosítsuk, mielőtt a fogadó számítógép felé küldenénk. A felhasználó a szkenner beprogramozásával tudja a leolvasott kódokat módosítani, elkerülve az alkalmazói program módosítását.

Ajánlatkérés