Zebra MS1204 fix telepítésű olvasó

A Symbol MiniScan modulok egyszerűen beszerelhetőek, könnyen kezelhetőek és programozhatóak. minden típus megfelelnek a felsorolt követelményeknek. Jellemzőjük a kis méret, az egyszerű telepíthetőség és a megbízható működés.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az MS1204 szinte minden felhasználási területen megállják a helyüket, legyen szó kereskedelemről, vagy iparról.

Tipikus alkalmazások:

  • Gyártósorok, futószalagok mellett, ahol az eszköz igen nagy igénybevételnek van kitéve
  • ATM -és jegyárusító automatákba építve olvashatja a vonalkódokat
  • Könyvtárakban a folyamatok gyorsítására, könyvek visszavételénél, kiadásánál

Teljesítmény és ergonómia

A MiniScan folyamatosan működtethető, és típustól függően az olvasás lehet egyvonalas pásztázó, amely a hagyományos, egy-dimenziós kódokat értelmezi, raszteres a két-dimenziós vonalkódokhoz, illetve omni-direkcionális, az irányfüggetlen.Az új MS sorozat legfontosabb tulajdonságai:

  • Optimalizált lézerfény. A készülékek 640 és 650nm-es lézere igen jó olvasási képességet biztosít, ami nem csak távoli olvasást, hanem a rossz minőségű vonalkódok biztonságos olvasását is magába foglalja. Így a leolvasott adat biztos, hogy eljut a HOST számítógépen futó alkalmazásba.
  • Beépített hangszóró és LED. Az olvasásról nem csak a készüléken elhelyezett fénydiódáktól kapunk tájékoztatást, hanem hang is jelzi az olvasás sikerességét.
  • Mylar szkenner modul. Úgy működik, mint egy hangvilla. Folyamatos rezonálást végez anélkül, hogy alkatrészei kopnának. A lézersugár jobban látható az emberi szem számára, így megkönnyíti a célzást, és gyorsabb leolvasást biztosít. Ez igen előnyös olyan munkahelyen, ahol a környezeti fény erős.
  • Élettartam-garancia a szkenner-modul mechanikájára. Ez a különleges garancia biztosítja, hogy a felhasználó olyan vonalkód olvasót használ, amelynek a szkenner-modul mechanikájára a gyártó élettartam garanciát vállal.
  • IP 54 védettségű ház, por- és nedvességálló tokozás. Az eszköz kialakításában a megbízhatóság, a nedvesség és por elleni védelem nagy hangsúlyt kapott.
  • RS232, USB és Synapse csatlakozási lehetőségek. Az integrált interfészek széles kapcsolódási lehetőséget biztosítanak a HOST oldallal.

Ajánlatkérés