Zebra RS2100 vonalkódolvasó - IBCS

Zebra RS2100 vonalkódolvasó

A kézfejen viselhető vonalkódolvasó azonnali termelékenységnövekedést nyújt az olvasásintenzív vállalati felhasználók számára, a gond csak az, hogy nehéz rátalálni arra az eszközre, amelyet a dolgozók szívesen viselnek, és amely a költségvetéshez is illeszkedik. A Zebra ezt felismerve most megoldást kínál a problémára, ugyanis kifejlesztette az RS2100 vonalkódolvasót, ezzel pedig megteremtette a viselhető kényelem és a produktivitás új szintjét! 

RS2100: a világ legkisebb kézfejen viselhető vonalkódolvasója

A neves amerikai gyártó legújabb szkennerében nincs semmi bonyolult: egyszerű a telepítése, a viselése és a kezelése is. 

Az innovatív kézháti kialakítás új szintű kényelmet és kézügyességet biztosít a dolgozók számára. Az egyedülálló rögzítés teljesen szabadon hagyja a tenyeret, így maximális szabadságot biztosít a termékek, árucikkek mozgatásához. A mindössze 14,6 mm-es magasságú profil lehetővé teszi a szűk helyeken történő könnyed és gyors kiszedést. 

Az intelligens képalkotó technológiával ellátott nagy teljesítményű vonalkódolvasó egység biztosítja gyakorlatilag bármilyen 1D vagy 2D vonalkód villámgyors beolvasását, még akkor is, ha azok sérültek, rosszul nyomtatottak vagy piszkosak. A szélesebb látómezőnek köszönhetően még könnyebbé válik bármilyen méretű vonalkód beolvasása – legyen az egészen kicsi vagy extrém nagy.

Az opcionálisan elérhető Device Tracker licenc segítségével könnyen megtalálhatja a munkaterületen vagy az épület más részén elhagyott RS2100 vonalkódolvasót.

Leírás

Amikor a dolgozók műszakonként több száz vagy több ezer tételt szkennelnek be, a felhasználói kényelem és a biztos kézmozdulat kritikus fontosságú. Az RS2100 gyakorlatilag súlytalan, alig több mint 31 g, ami minimálisra csökkenti az eszköz viseléséből fakadó izomfáradtságot egy hosszú műszak során. A szkenner kimagasló tulajdonságainak köszönhetően számos iparágban megállja a helyét. 

A megbízható vonalkódolvasó egy év gyári jótállással kerül forgalomba.

 

Legfőbb tulajdonságok:

  • Vonalkódolvasó: SE4770 1D/2D szabványos tartományú képalkotó motor
  • Akkumulátor: 480 mAh beépített Li-ion akkumulátorcsomag

Főbb alkalmazási területek:

  • Raktározás
  • Kereskedelem
  • Vendéglátás
  • Gyártás
  • Szállítás és logisztika

Technikai paraméterek:

Méret: 52 mm x 35,5 mm x 14,6 mm 
Súly: 31 g
Optikai felbontás: 1280 x 800 képpont
Párosítás: NFC; párosításhoz koppintás
Hálózati kapcsolat: WPAN (Bluetooth)
Üzemi hőmérséklet: 0°C és 50°C között
Tárolási hőmérséklet: -40°C és 60°C között
Páratartalom: 5% – 95% nem kondenzáló
Ellenállás: többszörös leejtés 1,8 m-ről a betonra
Védettségi tényező: IP54

Vegye fel velünk a kapcsolatot!