Zebra TC56 érintő terminál

A Zebra TC56-os billenyűzet nélküli terminálja, Android 6.0 (Marshmallow) operációs rendszerrel érhető el. Ellenállóbb külső, kétoldali trigger-gomb, fejlett akkumulátorvezérlő rendszer, a legújabb kommunikációs szabványok használata – ami jellemzi leginkább a készüléket.
Válassza a Zebra TC56-ot, melyet az igényes kiviteletése, ütésállósága, vízállósága (IP 67-es tokozás) és sokoldalú felhasználhatósága tesz a vállalati mobil eszközpark fontos tagjává.  Használja akár telefonként is.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A korábbi eszközöket felülmúlva még hatékonyabb használatot tesz lehetővé, például a megnövelt vonalkód olvasási képességének köszönhetően. A legújabb fejlesztésű SE4750 típusú (1D-2D) rendkívüli képességű Imager (kamera), mely akár 80 cm-ig is tud olvasni.

Sem az erős napfény, sem a kesztyű viselése nem akadályozza a terminál használatát. A TC56 5″-os érintőképernyővel rendelkezik, hátlapi kamerája nagyfelbontású (13MP). A Zebra Mobility Extension (MX) technológiájának köszönhetően vállalati adatait biztonságban tudhatja.

Legyen akár úton, akár az irodában a TC56 megbízható WIFI kapcsolatot teremt 4G hálózaton keresztül. Gyári tesztek alapján 14 órán keresztül használható.

Alkalmazási terület:

  • kijáró értékesítők
  • szállítmányozás
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC56
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Operációs rendszer:Android
Súly:500g alatt
Környezeti ellenállóság:IP67
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Kijelző:Corning Gorilla Glass
Alkalmazási területek:kijáró értékesítők, szállítmányozás
Működési hőmérséklet:-10 °C - 50 °C
WLAN csatlakozás:802.11 a/b/g/n/ac
AdatbevitelBillentyűzet nélkül
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés