Zebra VC70N0 targoncaterminál

A raktár megfelelő működése alapvető fontosságú a gyártás vagy a disztribúciós kiszolgálásában. A tévesztések vagy az áruk lassú mozgatása veszélyezteti a gyártás minőségét vagy a rendelés kiszolgálását mind pontosságban, mind időben, mely a költségek növekedéséhez és vásárlói elégedetlenséghez vezet.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Motorola VC70N0 kijelzőjén a targoncavezető könnyen és biztonságosan láthatja az információkat és könnyen választhat a menükből. A nagysebességű 802.11a/b/g/n Wi-Fi vezetéknélküli csatlakozással érhetőek el az adatbázisok és a szerveralkalmazások. A dual core 1GHz-es processzorral és a 2GB Flash memóriával, mely SD kártyával 32GB-ig bővíthető, best-in-class teljesítmény érhető el.

A VC70N0 targoncaterminál extrém raktári környezetben is helytálló magas, IP66-os por- és vízellenálló képességgel rendelkezik. Az öntött és még megerősített alumínium ház masszív védelmet biztosít a fizikai behatások ellen, ráadásul a csatlakozók is fedettek.  A VC70N0 targoncaterminál -30C-os hűtőházban is kiválóan működik. A készülék extrém ütődés és vibrációs teszteket is kiállta.
A VC70N0 képes érzékelni és automatikusan reagálni a környezetre pl. külső fény szerinti képernyő világosság módosítás, mozgás közben képernyőt elsötétítheti, hűtőházba a képernyő fűtő bekapcsolódik.

A VC70N0 targoncaterminálhoz csatlakoztatható eszközök:

  • kesztyűben is jól használható billentyűzet,
  • vezetékes vagy BlueTooth szkenner,
  • mobil nyomtató,
  • push-to-talk mikrofon,
  • 13W-os hangszóró.

Ajánlatkérés