ZebraDesigner Pro 3.0

Professzionális címketervező és nyomtató program Zebra nyomtatókhoz
A ZebraDesigner Pro 3.0 változata Windows 10 operációs rendszerhez. A ZebraDesigner Essentials 3.0 címketervező asztali, ipari és mobil sorozathoz tartozó Zebra gyártmányú nyomtatók felhasználói számára készült címketervező és nyomtató program. A legkülönfélébb vonalkódos címkék nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerű, hatékony, könnyen használható szoftver formájában.

Leírás

A Windows alapú, intuitív felhasználói felületen egy valós idejű látványtervezésen alapuló (WYSIWYG) tervezőeszközzel dolgozhat. Még komplex adat tartalmú – grafikát, szöveget és vonalkódot együttesen tartalmazó – címkék tervezését és nyomtatását is lehetővé teszi a program. A ZebraDesigner számos funkcióval rendelkezik, többek között támogatja a Unicode alapú fontkészleteket. A megfelelő címke és festékszalag megválasztásával a felhasználó egy komplett címkéző rendszert kap kézhez (amennyiben az adatbázisok elérése nem követelmény). Az új változat már Windows 10 kompatibilis, mind a 32, mind a 64 bites változattal. A szoftver a korábbi 1.0-ás és 2.0-ás ZebraDesigner fájlok megnyitására is alkalmas.

A ZebraDesigner támogatja a korábbi v5 verziójú, illetve a 3.0-ás változattal megjelent v8-as verziójú Zebra drivereket is. Az ingyenesen letölthető változattól az alábbi lényeges tulajdonságokban tér el:

  • Egyszintű ODBC táblázat kezelése, nyomtatás ODBC adatbázisból
  • Nyomtatás közvetlen adatbázisokból (Paradox *.db, dBase *.dbf, Access *.mdb, Excel *.xls, Szöveges *.txt, *.csv)
  • Egyszerű VB szkriptek használata
  • RFID címkék kódolása.

Ajánlatkérés