HighJump Edge | IBCS

HighJump Edge

Az IBCS Hungary többféle vállalati mérethez kínál raktármenedzsment rendszert, és ehhez kapcsolódó logisztikai – árukövetési és kézbesítő – megoldásokat. A közepes- és nagyvállalatok számára a kanadai fejlesztésű HighJump Edge (korábban Accellos) professzionális raktár menedzsment rendszerét kínáljuk.

A raktár-technológia – vagy raktármenedzsment – rendszer (WMS) legfőbb funkciója a raktárak erőforrás-menedzsmentje. Az alapterület, a belmagasság, a munkaerő, a belső folyamatok, az anyagáramlás és a működtető berendezések felhasználásának optimalizálása. A papír és ceruzával működő rendszerekkel ellentétben WMS alatt a valós-idejű, rádiófrekenciás kommunikációt és automatikus adatbevitelt (vonalkód, RFID vagy hangfelismerés) magába foglaló megoldásokat hívjuk. A WMS raktárirányítási rendszer a legtöbb esetben a vállalat ügyviteli rendszeréhez kapcsolódik, újabban pedig kiegészülhet nyomkövetéssel, szállítmányozással és a kézbesítés adminisztrációját végző rendszerekkel, így az áru útja a tárolás fizikai helyétől a rendeltetési állomásig nyomon követhető.

accellos

Az HighJump Edge alkalmazás elsősorban a nagyobb forgalmú cégek számára készült, de moduláris felépítésének köszönhetően ettől eltérő vállalati méretnél is kiválóan alkalmazható. Az HighJump Edge raktári rendszer SAP Business One-hoz, Axapta-hoz, Navision-hoz és más vállalatirányítási rendszerrel integrált, azokat natívan, köztes programok nélkül támogatja, és MS SQL alapú adatbázis környezetben működik.

Az HighJump Edge egy a logisztikai szolgáltatók, gyártók és disztribúciós tevékenységet végző vállalatok igényeihez folyamatosan igazodó raktárirányítási vagy raktár menedzsment rendszer (Warehouse Management System) fejlesztője. A rendszer alkalmazása biztonságot nyújt és kiterjeszti az ügyfeleinknél működő ügyviteli szoftvereket az olyan nagyteljesítményű ellátási lánc megoldások irányába, amelyek pontos és megfelelő kiszállításokat eredményeznek, a működési folyamatok hatékonyabbá válása és a költségek csökkenése mellett.

Megoldásunk stratégiai előnyt biztosít a felhasználóknak, képessé téve őket a kiskereskedelmi és főbb ipari, fogyasztási disztribútorok dinamikusan változó igényeinek kielégítésére. Az iparág vezető hardver szállítóival együttműködve az HighJump Edge raktárirányítási rendszer a teljes üzemelést megvalósító megoldás részeként működik, szoros integrációban a vonalkódos és RFID technológiával, az ügyviteli szoftverrel, a szállítmányozási rendszerrel, a raktár automatizálási berendezéssel és az anyagmozgatási technológiával.

Accellos bemutatása a Norvanco-nál: