Bemutatjuk a vonalkódolvasás csúcskészülékeit! | IBCS

Bemutatjuk a vonalkódolvasás csúcskészülékeit!

2024. 08. 07.

A vonalkódolvasók immár 50 éve elterjedt adatbeviteli eszközök a kereskedelem, a szállítmányozás-logisztika és a gyártás területén, azt azonban kevesen tudják, hogy mekkora különbségek lehetnek egy-egy szkenner között. Az IBCS Hungary elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legmodernebb és legmegbízhatóbb eszközöket biztosítsa. Kínálatunkban megtalálhatók a vonalkódolvasás csúcskészülékei, amelyek nemcsak a legmagasabb szintű technológiát képviselik, hanem a különböző ipari igényekhez és elvárásokhoz is tökéletesen igazodnak.

Fedezze fel a legfejlettebb vonalkódolvasókat, amelyek kiemelkednek a piacon! Ismerje meg a legnevesebb gyártók fejlesztéseit, és fedezze fel, hogyan tehetik hatékonyabbá és pontosabbá vállalata napi működését ezek a csúcstechnológiás készülékek.

Zebra RS6100 – maximális munkabírás, teljesítmény és sokoldalúság 

vonalkódolvasás

Bemutatjuk a Zebra legrobusztusabb és legsokoldalúbb szkennerét – az RS6100-at. Ez a vonalkódolvasó minden vállalati igényt kielégít, sőt még annál is többet nyújt! Az RS6100 kicsi és könnyű, mindössze fele akkora méretű és tömegű, mint elődje, az RS6000-es. A fejlett, többfókuszú olvasó 1D és 2D vonalkódokat egyaránt felismer és beolvas, legyenek azok karnyújtásnyira vagy akár 12 méter távolságban. A szkenner megbízhatóan olvassa be a sérült, piszkos, rossz minőségben nyomtatott vagy zsugorfóliázott kódokat is. Az öt különböző viselési lehetőség révén minden felhasználó számára biztosítható a maximális kényelem. 

Az RS6100 bárhol használható: a raktári folyosókon, hűtőházakban, a targonca ülésén, épületen kívül esőben, hóban, rekkenő hőségben vagy fagypont alatti hőmérsékleten. A cserélhető akkumulátornak köszönhetően sosem kell munkaleállással számolni, elegendő kicserélni a lemerült akkumulátort egy feltöltöttre.

Zebra DS3678-KD – megállíthatatlan teljesítmény a billentyűzet és a színes kijelző sokoldalúságával 

vonalkódolvasás
A Zebra DS3678-KD adatgyűjtő sokoldalúságával, billentyűzetével és színes kijelzőjével tökéletes megoldást nyújt az összetett és nagy igénybevételű árumozgatási feladatok elvégzéséhez. 

Kategóriájában a legkiválóbb paraméterekkel rendelkezik ütésállóság és porral, nedvességgel szembeni tömítettség szempontjából. A DS3678-KD simán elviseli a 3 méteres zuhanást kemény felületre, teljes mértékben védett az ellen, hogy porszem kerüljön a belsejébe, és akár vízbe is ejthető, így gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A készüléket úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges hőmérsékletnek és páratartalomnak, így gyakorlatilag bárhol használható – épületen belül és kívül, továbbá még hűtőházban is.

A Zebra DS3678-KD vonalkódolvasóval a dolgozók gyakorlatilag bármilyen 1D és  2D vonalkódot képesek leolvasni, akár 2 méteres távolságból is. A szkenner azonnal felismeri a legproblémásabb vonalkódot is – beleértve a piszkos, sérült, rossz minőségű vagy zsugorfóliázott kódokat. A billentyűzet és a színes kijelző segítségével hatékonyabbá tehetők a komissiózási, leltározási és egyéb árumozgatási feladatok. 

Zebra RS2100 – a világ legkisebb kézfejen viselhető vonalkódolvasója

vonalkódolvasás

Az RS2100 vonalkódolvasó egyszerű használatba vétele, viselése és kezelése révén tűnik ki a többi szkenner közül. Innovatív kézháti kialakítása biztosítja a maximális kényelmet és mozgékonyságot a felhasználók számára, teljesen szabadon hagyva a tenyeret. 

A szkenner nagy teljesítményű képalkotó technológiája biztosítja az 1D és 2D vonalkódok gyors beolvasását, még sérült, rosszul nyomtatott vagy összepiszkolódott kódok esetében is. A széles látómező megkönnyíti a különböző méretű vonalkódok beolvasását.

A dolgozók számára a felhasználói kényelem és a biztos kézmozdulat rendkívül fontos, különösen akkor, ha műszakonként több száz vagy ezer tételt kell beolvasniuk. Az RS2100 mindössze 31 g súlyú, ami minimálisra csökkenti az izomfáradtságot egy hosszú műszak során. A megbízható eszköz számos iparágban, például raktározásban, kereskedelemben, vendéglátásban, gyártásban és logisztikában is kiválóan használható. A vonalkódolvasó egy év gyári jótállással kerül forgalomba.

 

Az IBCS Hungary kínálatában szereplő vonalkódolvasók nemcsak a technológiai kiválóságot képviselik, hanem a különböző iparági igényekhez is igazodnak. Legyen szó raktározásról, kereskedelemről, vendéglátásról vagy logisztikáról, esetleg egészségügyi alkalmazásról, ezek az eszközök minden környezetben megállják a helyüket, és segítenek a vállalatoknak növelni hatékonyságukat és működési pontosságukat.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a legmodernebb vonalkódolvasók előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje személyre szabott ajánlatunkat vagy egy demó eszközt kipróbálásra! Az IBCS Hungary szakértői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő eszközt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>