NiceLabel Powerforms - IBCS

NiceLabel Powerforms

A NiceLabel PowerForms 2017 szoftver csomag egy Nicelabel Designer Pro és egy NiceForm szoftverből áll. A Nicelabel PowerForms címketervezővel minden Windows driverrel rendelkező nyomtatóhoz használható alkalmazható professzionális címketervező és nyomtató program.

Leírás

A legkülönfélébb vonalkódos és RFID címkék nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerűen kezelhető és hatékony programcsomag formájában. A NiceForm segítségével egyedi nyomtató felületek, alakíthatók ki a felhasználok részére.

A PowerForms Excel fájlokat vagy ODBC kapcsolatú fájlokat (MS SQL, Access, Oracle, DBF) adatbázisként használni, de a csv vagy txt kiterjesztésű fájlokat is használhatunk. A PowerForms amely komplex adattartalmú, grafikát, piktogramokat (amelyet a nagymennyiségű klipart melléklet tartalmaz), a szöveget (akár UNICODE alapú), és vonalkódot együtt tartalmazó címkék tervezését és nyomtatását biztosítja.

A program egyik fontos előnye az Express változatozottal szemben, hogy a szövegdobozokkal a szövegmezők könnyen méretezhetőek, például adatbázis beolvasása esetén betördelheti az új szövegtartalmat vagy kiszámolja és a megfelelő méretű, nem torzított betűméretet jeleníti meg.

A program képes olyan speciális szabványok szerinti címketerveket készíteni és nyomtatni, mint az ASC (FACT) vagy a HIBC. Különböző nyomtatási feladtatok elkülönítésére alkalmas az elő- és utócímke készítés szolgáltatás A PowerForms szoftver előnye a többi általános címkenyomtató szoftverrel szemben, hogy a felhasználó a címkén megjelenő formázásával kapcsolatos minden speciális igényét megoldhatja a Visual Basic alapú programozás lehetőséggel. Például megoldható, hogy az adatok hossza alapján automatikusan különböző vonalkód formátumot rendeljünk, vagy megoldható különleges adatformázások például arab/római szám konvertálása.

A Nicelabel PowerForms 2017 egy teljes felhasználós vagy csak nyomtatásra használható változatban rendelhető.  Az új 2017-es változat már Windows 10 kompatibilis.