Zebra Enterprise Browser 3.0 - IBCS

Zebra Enterprise Browser 3.0

Készítsen webes mobilalkalmazásokat a mai felhasználói elvárásoknak megfelelően, futtassa bármely operációs rendszeren, a vállalkozás bármilyen eszközén. A Zebra új Enterprise Browser 3.0 vállalati böngészője mostantól új funkciókkal gazdagodott. A 2.0 verzióról való frissítése támogatási szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek örökös licenccel is megoldott.

Leírás

Az Enterprise Browser a Zebra Mobility DNA szoftvercsomagjának része, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy webes és HTML5 alkalmazásokat fejlesszenek ki a Zebra mobil számítógépeken. Egy új generációs ipari böngésző és fejlesztőkészlet (SDK), amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy olyan funkciókban gazdag webalkalmazásokat építsenek, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak a Zebra mobil számítógépek és perifériák szolgáltatásaival, beleértve a vonalkód beolvasását, az aláírás rögzítését és a nyomtatást.

Az Enterprise Browser ideális előrelépés elsődlegesen azoknak az alkalmazásfejlesztőknek, akik régebbi alkalmazásokat költöztetnek újabb eszközökre, vagy olyan alkalmazásokat hoznak létre, amelyek grafikus és intuitív felhasználói felülettel rendelkeznek.

A szokásos internetes technológiák, például a HTML5, a CSS3 és a JavaScript segítségével az Enterprise Browser gyakorlatilag minden olyan Zebra eszközzel integrálható, amelyen Microsoft© Windows Mobile, Windows© CE vagy Android fut. A platformon átívelő ipari böngésző gazdag felületet biztosít a Zebra eszközök (vonalkódolvasó, nyomtató, RFID, kulcsrögzítés, egyéni billentyűzet) és egyéb vállalati eszközök funkcióihoz és biztonságához (kamera, BT, szenzor).

A Zebra új Enterprise Browser 3.0 kiadása most új funkciókkal gazdagodott

Enterprise SAP Bundle: hatékony együttműködés az SAP ITSmobile alkalmazásával.

Enterprise Application Configurator: biztosítja, hogy az eredeti kód megváltoztatása, illetve újabb kódsorok írása nélkül, egy könnyen kezelhető grafikus felületen lehet hozzáadni olyan új funkciókat, mint hang ki- és bemenet, a vonalkód-beolvasás eredményeinek bevitele, nyomtatóra küldés.

Továbbá lehetővé vált a billentyűzet átkonfigurálása, inaktiválása, az eszköz kioszk módba áttérése; parancsikonokkal támogatott párhuzamos futtatás (multi-session), vagy az eszközhöz társított vonalkódolvasók cseréje az eszköz fejlesztése és átkonfigurálása nélkül.

Régi eszközböngészők (PocketBrowser, RHO Browser, vagy korábbi EB 1.x verzió) migrálása Zebra Enterprise Browser 3.x legújabb verziójára kedvező feltételekkel lehetséges.

A 2.0 verzióról való frissítése most kedvező áron 3 és 5 éves kontrakt, valamint szoftver-támogatási szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek számára örökös licenccel is lehetséges.

További információ a Zebra Technologies hivatalos oldalán érhető el, angol nyelven:

+ Enterprise Browser – fejlesztőknek

Enterprise Browser – felhasználási útmutató