Zebra CS3000 memóriás vonalkódolvasó - IBCS

Zebra CS3000 memóriás vonalkódolvasó

 Symbol CS3000-es mini adatgyűjtő hossza kisebb, mint egy bankkártyáé, mivel csupán 8 cm. Ez az apró műszer mégis teljes értékű vonalkód- olvasónak számít. A CS3000, amely az összegyűjtött adatokat a saját memóriájában tárolja, majd a munka végeztével az információt USB kábelen, illetve dokkolón keresztül a használó fel tudja tölteni a fogadó számítógépre.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Egy készülék működtetése ennél már könnyebb nem is lehetne! Csupán a + gombot kell megnyomni, ha rögzíteni akarjuk az adatokat, míg a – gombbal viszont törölni tudjuk a tévesen leolvasott kódokat. Beállítása is rendkívül egyszerűen elvégezhető. Nincs szükség semmilyen kiegészítő szoftverre, ugyanis az adatgyűjtő programozása csupán vonalkódokkal történik. Az összegyűjtött adatokat ezek után pedig szimpla szöveges fájlként továbbítani tudjuk a feldolgozást végző számítógépre. Az eszköz mindezek mellett nagy kapacitású akkumulátorral is rendelkezik. A felhasználónak nincs szüksége külön töltőre, hiszen a készülék egy USB kábelen keresztül könnyedén feltölthető. Az akkumulátor kapacitása 24 óra munkát tesz lehetővé, ha az adatokat vezetéken keresztül továbbítjuk és 12 órára elegendő, ha a Bluetooth kapcsolat van használatban.
A készülék ára rendkívül kedvező és akár néhány hónap alatt is megtérülhet.

A CS3000-es típusú gépbe Symbol SE955 lézerszkenner került beépítésre, amely lehetővé teszi a vonalkódok egyszerű gond nélküli beolvasását, közelről vagy akár 114 centiméter távolságból is. Az olvasó bármilyen fény viszonyok mellett jól látja a sérült vagy rossz minőségű kódokat,.

Az CS3000-es adatgyűjtő a kódok mellett a beolvasások időpontját elmenti úgynevezett időbélyegként, amely lehetővé teszi a beolvasás idejének pontos visszakereshetőségét.  A CS3000 segítségével minimális befektetéssel átalakíthatóak különféle egyszerű folyamatok automatikussá és hibamentessé.