Zebra DS4608 2D vonalkódolvasó

A Zebra DS4608-as vonalkódolvasó a DS4308-as vonalkód olvasó utódja.

Leírás

Nagy olvasási teljesítmény és a lézerolvasók gyorsasága jellemzi az új DS4608-as általános felhasználású olvasót. Az eszközben a Zebra legújabb 2D olvasóegysége dolgozik, mely nagy biztonsággal, irány függetlenül olvassa az egy- vagy kétdimenziós vonalkódokat. Az új olvasó, elődjénél (DS4308) a kevésbé kontrasztos (15%) vonalkódokat is olvassa.. A DS4608 két változatban rendelhető: normál SR és nagyfelbontású HD (kisméretű, apróbb kódokhoz).

A DS4608 egyaránt képes olvasni a nyomtatott – valamint a mobil telefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódokat is. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kártyáik azonosító kódját, kuponjaikat, vagy éppen a beszállókártyájukat, és a jegyüket is magukkal vihetik és bemutathatják, vagy érvényesíthetik annál a pénztárnál, vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy DS4608 dolgozik.

Az eszközzel elsősorban a kereskedelemben és az iparban, találkozhatunk. Az olvasást indíthatja a különleges, két ujjal is használható nyomógomb., de az intelligens állványában az olvasó automatikusan átvált folyamatos, prezentációs, azaz kéz nélküli üzemmódba is.

A megbízható DS4608-as 5 év garanciával kerül forgalomba.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: DS4608
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Alkalmazási területek:autóalkatrészek, elektronikai ipar, kereskedelem
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Imager felbontás:1280 x 960 pixel
Súly:162 g
Környezeti ellenállóság:IP52
Ütésállóság:1,8 méter
AdatátvitelVezeték nélküli

Ajánlatkérés