Zebra DS6878-HC vezeték nélküli olvasó - IBCS

Zebra DS6878-HC vezeték nélküli olvasó

Symbol DS6878-HC digitális „cordless” vonalkód olvasó az egészségügy számára. Az eszköz jól használható gyógyszerelésre, betegazonosításra, leltározásra, orvosi eszközök és műszerek azonosításara.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A DS6878-HC olvasó vezeték nélküli, úgynevezett „cordless” kivitelű, Bluetooth rádiós kapcsolattal rendelkezik. Közel két méter magasról leejthető, IP43 tokozásának köszönhetően fröccsenő folyadéknak is ellenáll. USB porton tölthető, 1D, 2D és PDF417 olvasási képességgel rendelkezik. Többféle tartó és állvány rendelhető hozzá. A gyakori tisztítás és fertőtlenítés nem roncsolja vagy öregbíti az olvasó anyagát.

A beépített CMOS szenzor segítségével az átlagos olvasóknál lényegesen nagyobb olvasási sebesség érhető el. A készülékek 624 MHz es processzora néhány ezred másodperc alatt képes a beérkezett 1D és 2D kódok feldolgozására, lehetővé téve másodpercenként akár 60 felvétel készítését is. Az eszköz kiemelkedő tulajdonsága az irány független olvasás, így nincs szükség sem a lézer vonal, sem a vonalkód forgatására, ily módon további értékes idő nyerhető.