Zebra DS6878 vezeték nélküli olvasó

A Motorola cég Symbol DS6878 típusa, a cég első nem ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkód olvasója, melyben már megtalálható a forradalmian új, kiváló minőségű SE4500-as 2 dimenziós szkenner egység is. A tovább fejlesztett Picklist szedési lista üzemmódban a lézeres vonalkód olvasóknál is jobban használható, a célzó keresztet elegendő csak a kódra helyezni és máris megtörtént a beolvasás.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Mobiltelefon üzemmódban az olvasó az alacsonyabb kontrasztú kijelzőkről is be tudja olvasni a vonalkódot, vagy az előbb említett Multicode módot használva akár több kódot is képes felismerni egyszerre. A rossz minőségű, sérült egydimenziós kódok esetén pedig jó szolgálatot tesz a beállítható Fuzzy üzemmód.

A DS6878 két változatban rendelhető: normál SR és a nagyfelbontású HD (kis méretű, apróbb kódokhoz) rendelhető. A sorozat tagjait kifejezetten a nagy olvasási sebességet igénylő alkalmazásokhoz fejlesztették ki. A beépített CMOS szenzor segítségével az átlagos olvasóknál lényegesen nagyobb sebesség érhető el. A készülékek 624 MHz es processzora néhány ezred másodperc alatt képes a beérkezett 1D és 2D kódok feldolgozására, lehetővé téve másodpercenként akár 60 felvétel készítését is. Az eszköz kiemelkedő tulajdonsága az irányfüggetlen olvasás, így nincs szükség sem a lézer vonal, sem a vonalkód forgatására, ily módon további értékes idő nyerhető.

A DS6878-HD és SR készülékek nem csak vonalkódokhoz használhatók, hanem képesek VGA (640×480) felbontású, fekete-fehér állókép készítésére is, 256 szürkeárnyalatban. Az egyetlen gombnyomásra elkészülő fénykép tömörítése és adatátvitele a HOST rendszer felé az olvasóban állítható be. A DS6878 az első Symbol olvasó, amely a vonalkódok olvasása mellett képes az optikai karakterfelismerésre (OCR), vagyis írott szövegek digitalizálására is.

A DS6878 az alábbi területeken használható:

  • Kiskereskedelmi egységekben
  • Elosztó központokban és raktárakban
  • Személyi azonosító kártyák olvasása
  • Gyógyszertári alkalmazásokban

Ajánlatkérés