Zebra ZC350 kártyanyomtató - IBCS

Zebra ZC350 kártyanyomtató

A ZC350-es egy vagy két oldalas változatban rendelhető. A ZC350-as újdonsága, hogy a kártyafordító egység utólag is rendelhető így egyszerűen átalakítható az egyoldalas változat kétoldalassá. Az új ZC350-as nagyméretű színes LCD kijelzővel van ellátva. A ZC350-eshez olyan speciális szalagok rendelhetők, minta dupla védő bevonatú festékszalag YMCKLL amelyekkel akár a laminálás tartóssága is megközelíthető (akár 5 év).

Leírás

A Zebra kártyanyomtatóinak legújabb generációja a ZC család, amelynek az negyedik tagja a ZC350 közép kategóriájú kártyanyomtató. A nyomtató hagyományos szublimációs eljárással nyomtat közvetlenül a készítendő kártyák oldalára.

Az új generáció legfontosabb újdonsága az új vékonyabb kialakítás, amely könnyebben helyezhető az íróasztalon. A kimeneti tálca már 100 db kártyát tud fogadni (megegyezik a kártyaadagoló kapacitással), így a korábbi változathoz képest nem kell figyelni a kinyomott kártyatartóra nyomtatás alatt.

Az új ZC350-ban már automatikus a kártyavastagság állítás így könnyebben adagolja a nyomtató a kártyákat, így akár felváltva lehet akár 10 vagy 30 mil vastag kártyák. A ZC350-eshez olyan speciális szalagok rendelhetők, minta dupla védő bevonatú festékszalag YMCKLL amelyekkel akár a laminálás tartóssága megközelíthető (akár 5 év).

Az új, ezüst alapú 3D festék szalaggal (SrDYMCKO) 3D hatású és fémes hatású színeket tudunk a kártyán megjeleníteni. A gyöngyház fényű kártyával (YMCPKO) egy második rétegbe, a hologramhoz hasonló biztonsági elemeket lehet nyomtatni.

Tipikus alkalmazások

  • Irodákban, beléptető kártyák készítésére
  • Kereskedelem, Hűségkártyák, vásárlói kártyák
  • Klubokban, szórakozó helyeken exkluzív tagsági kártyák kibocsátása a vendégek részére.
  • Üzemek, gyárak, ahol a munkaidő nyilvántartásban segíthet a kártya a pontos munkaidő elszámolásban