Zebra ZC100 kártyanyomtató

A Zebra kártyanyomtatóinak legújabb generációja a ZC család, amelynek az második tagja a ZC100 belépő szintű kártyanyomtató. A nyomtató hagyományos szublimációs eljárással nyomtat közvetlenül a készítendő kártyák oldalára. Az új ZC100-ban már automatikus a kártyavastagság állítás így könnyebben adagolja a nyomtató a kártyákat, így akár felváltva használhatunk 10 vagy 30 mil vastag kártyákat.

Leírás

Az új generáció legfontosabb újdonsága az új vékonyabb kialakítás, amely miatt könnyebben elhelyezhető az íróasztalon. A kimeneti tálca már 100 db kártyát tud fogadni (megegyezik a kártyaadagoló kapacitással), így a korábbi változathoz képest nem kell figyelni a kinyomott kártyatartóra nyomtatás alatt.

A festékszalag csere az ZC100-asban még egyszerűbb és gyorsabb.

A műanyag kártyákra vonalkódokon kívül grafika, logó és alfa-numerikus karakter, valamint fénykép is kerülhet. A nyomtató színes és monokróm kártyák készítésére egyaránt alkalmas.

A nyomtató csak egyoldalas változatban rendelhető opcionálisan mágneskártya kódoló egységgel, így alkalmas beléptető kártyák, tagsági és hűségkártyák megszemélyesítésére, nyomtatására.

Tipikus alkalmazások:

  • Irodákban, beléptető kártyák készítésére
  • Kereskedelem, Hűségkártyák, vásárlói kártyák
  • Klubokban, szórakozó helyeken exkluzív tagsági kártyák kibocsátása a vendégek részére.
  • Üzemek, gyárak, ahol a munkaidő nyilvántartásban segíthet a kártya a pontos munkaidő elszámolásban

Ajánlatkérés