Zebra ZXP9 retranszfer kártyanyomtató

Az új ZXP9 printer a Zebra ZXP8 retranszfer kártyanyomtató tovább fejlesztett utódja. A legújabb fejlesztésű retranszfer technológia lényege, hogy a nyomtató az első lépésben a szublimációs eljárással egy átlátszó, rugalmas, átlátszó hordozó fólia szalagra nyomtatja a kártya negatívját, majd a második lépésben a hordozó szalagról a kártyára viszi át.

Leírás

A ZXP9 előnyei:

  • Tökéletesebb nyomtatási minőség

Mivel a kép elkészítése először a szublimációs eljárás számára ideálisabb felületű hordozó fóliára történik, (szemben a korábbi közvetlen kártyafelületre szublimációs nyomtatással), ezért a megjelenített kép minősége jobb lesz.

  • Teljes, széltől-szélig nyomtatás

A közvetlen szublimációs nyomtatás esetén a printerrel nem lehet a kártya szélére nyomtatni mindig maradt egy kisebb-nagyobb keret, az új retranszfer eljárással viszont ez a nyomtatási probléma végleg megoldódik. A retranszfer kártyanyomtatók tökéletesen széltől-szélig nyomtatják a kártyákat.

  • Egyszerűbb biztonsági védelem

A biztonsági védelem egyszerűbbé válik, mivel korábban hologramos védőréteg használata esetén kétszer kellett a kártyát a nyomtatóba helyezni, a retranszfer nyomtató esetén a hordozó fólia szalag rendelhető biztonsági hologrammal ellázott változatban is rendelhető, így a kártyát nem kell kivenni a nyomtatóból. (A biztonsági hologram továbbra is használható úgy is egy lépésben, ha eleve a kártyán megtalálható, illetve ha laminálással történik a felvitele a ZXP9 nyomtatóval)

  •  Hosszabb nyomtatófej élettartam

Az új retranszfer növeli a nyomtatófej élettartamát, mert az szublimációs nyomtatásnál a fej nem érintkezik a keményebb felületű kártyával, szemben a korábbi közvetlen szublimációs nyomtatásnál.

  • Gyorsabb nyomtatási sebesség

Az új ZXP8 nyomtatóval elérhető az, hogy 170 kétoldalas színes kártya készülhet egy óra alatt. Az új ZXP nyomtató ezt úgy tudja megvalósítani, hogy egy új védjegyezett eljárással egy időben nyomtatja a kártya mindkét oldalát, szemben a korábbi kártyafordító rendszerekkel.

Ajánlatkérés