Zebra ZXP7 kártyanyomtató

A Zebra hagyományos kártyanyomtatóinak legújabb színes nyomtatója a ZXP7, amely egyoldalas színes vagy monokróm nyomtatásra alkalmas. Közepes és nagyobb volumenű nyomtatási igényekre tervezték.

Leírás

A Zebra ZXP7 kártyaadagoló egysége nagyobb kapacitású elődeinél (200 kártya befogadó képességű), a kimeneti kártyatartó 100 kártya befogadó képességű, de opcionálisan bővíthető 200 kártyásra. A kártyaadagoló a nyomtató áttetsző fedelű házában található, amelyen keresztül jól látható a nyomtatás folyamata, illetve az adagoló telítettsége. A készülék szublimációs eljárással (színes), illetve termál-transzfer (monokróm) eljárással nyomtatja meg a kártyákat.

A nyomtató automatikusan felismeri a kártya vastagságát, és nem szükséges manuálisan beállítani (0,25 és 1,25 mm között).
A nyomtató sebessége a korábbi modellekhez képest (P330i, P430i, P630i, P640i) emelkedett; a nyomtató egy óra alatt 1375 monokróm egyoldalas kártyát vagy 300 színes kártyát nyomtat.

A Zebra ZXP7 kártyanyomtató opcionálisan rendelhető egy- vagy kétoldalas lamináló egységgel, amelyet elsősorban magas minőségű, fényképes igazolványok nagy volumenű nyomtatási igényére terveztek.

A laminálás során egy vastagabb, egyszerű kaparásálló átlátszó vagy biztonsági (hologrammal ellátott) réteg kerül a kártyára. A laminálás segítségével a kártya élettartama jelentősen meghosszabbítható, 2-3 évről 5-8 évre.

A Zebra ZXP7 kártyanyomtató alkalmazás területei:

  • Kereskedelem – hűségkártyák, vásárlói kártyák
  • Munkaidő nyilvántartás, beléptető rendszerek
  • Államigazgatás – igazolványok készítése

Ajánlatkérés