Zebra ZC300 kártyanyomtató - IBCS

Zebra ZC300 kártyanyomtató

A Zebra kártyanyomtatóinak legújabb generációja a ZC család, amelynek az harmadik tagja a ZC100 középszintű kártyanyomtató. A nyomtató hagyományos szublimációs eljárással nyomtat közvetlenül a készítendő kártyák oldalára. A ZC300 egy vagy két oldalas változatban rendelhető. A ZC300-as újdonsága, hogy a kártyafordító egység utólag is rendelhető így egyszerűen átalakítható, az egyoldalas változat kétoldalassá. Az új ZC300-as nagyméretű színes LCD kijelzővel van ellátva.

Leírás

Az új generáció legfontosabb újdonsága az új vékonyabb kialakítás, amely könnyebben helyezhető az íróasztalon. A kimeneti tálca már 100 db kártyát tud fogadni (megegyezik a kártyaadagoló kapacitással), így a korábbi változathoz képest nem kell figyelni a kinyomott kártyatartóra nyomtatás alatt.

Az új ZC300-ban már automatikus a kártyavastagság állítás így könnyebben adagolja a nyomtató a kártyákat, így akár felváltva lehet akár 10 vagy 30 mil vastag kártyák.

A műanyag kártyákra vonalkódokon kívül grafika, logó és alfa-numerikus karakter, valamint fénykép is kerülhet. A nyomtató színes és monokróm kártyák készítésére egyaránt alkalmas.

A nyomtatóhoz opcionálisan mágneskártya kódoló egységgel, így alkalmas beléptető kártyák, tagsági és hűségkártyák megszemélyesítésére, nyomtatására.

Tipikus alkalmazások:

  • Irodákban, beléptető kártyák készítésére
  • Kereskedelem, Hűségkártyák, vásárlói kártyák
  • Klubokban, szórakozó helyeken exkluzív tagsági kártyák kibocsátása a vendégek részére.
  • Üzemek, gyárak, ahol a munkaidő nyilvántartásban segíthet a kártya a pontos munkaidő elszámolásban