ZebraDesigner mySAP - IBCS

ZebraDesigner mySAP

A ZebraDesigner a Zebra valamennyi nyomtató típusához használható professzionális címketervező és nyomtató program. A legkülönfélébb vonalkódos címkék megtervezését és nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerűen kezelhető és hatékony programcsomag formájában.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A ZebraDesigner for mySAP a népszerű program SAP R/3 rendszerekhez továbbfejlesztett változata. Különleges tulajdonsága, hogy a megszokott címketervező funkciókon túlmenően közvetlen nyomtatást biztosít az SAP R/3 oldaláról. Ezzel az egyedülálló megoldással az SAP felhasználók saját vállalatirányítási rendszerükből közvetlenül nyomtathatnak Zebra nyomtatóra. A vonalkódos címkék előállításához nincs szükség semmilyen köztes átjáró programra, és a program használata nem igényel speciális programozási vagy operációs rendszer ismeretet.

A ZebraDesigner for mySAP legfontosabb jellemzői:

A ZebraDesigner egy-felhasználós címketervező program főbb jellemzői:

  • Valamennyi vonalkód típust támogatja, beleértve a 2-dimenziós vonalkódokat is.
  • Nincs szükség kézi SAPscript kódolásra. A címke terv és objektum kezelése grafikus felületen történik, miközben a Zebra nyomtatók belső parancsnyelvét hatékonyan kihasználja
  • Tetszőleges Windows TrueType font készlet támogatása és nagysebességű letöltése állandó és változó SAP adatmezőkhöz. Ebbe beleértendő a változó logó és grafikai mező egyaránt.
  • Egyszerűsített EAN/UCC 128 kódtámogatás, míg a nem nyomtatandó vonalkódos karakterek támogatása közvetlenül az mySAP -ból lehetséges, például FNC1 az EAN128 kódhoz.
  • Listából kiválasztható SAP R/3 változók, amelyeket közvetlenül a címketervező programba illeszthetünk.
  • mySAP R/3 szöveg vagy vonalkódos mezők automatikus sorszámként történő kezelése
  • mySAP R/3 bekezdések / szöveg mezők tördelése, jobbra, középre és balra igazítás forgatás mellett (WYSIWYG).
  • Windows ANSI kódlap és mySAP Internal Text Format (ITF) használata segíti a gyors és egyszerű áttöltést, nem szükséges az ITF fájlok vagy az SAPscript manuális módosítása