Android eszközök a vállalati piacon

2018. 07. 04.

Tudta, hogy a fogyasztói piacon értékesített mobil eszközök több, mint 80%-án Android operációs rendszer fut? Ezzel ellentétben a vállalati eszközök többsége még mindig Windows operációs rendszerrel működik, miközben robbanásszerűen nő az Androidos eszközök vállalati használata is. Az Android vállalati térnyerésével összhangban a Microsoft megszűnteti a Windows Mobile és Windows CE alapú eszközökhöz nyújtott támogatást 2020-ban. Készüljön fel időben a következő évekre az IBCS-sel! Rövid videóinkból tájékoztatást kaphat az előttünk álló izgalmas kihívásokról!

Mobil eszközök globális trendjei

Az Android térnyerése a fogyasztói piacon megkérdőjelezhetetlen. Az értékesített mobil eszközök több, mint 80%-án ma már Android operációs rendszer fut. Hogy miért fontos ez a gyártásban, logisztikában vagy szállítmányozásban dolgozók számára? Azért, mert ezt a trendet támogatva a Zebra Technologies 2020-tól megszünteti a Windows 6.5 rendszerű eszközök támogatását, melyre a 2009-es bevezetésre óta nem történt verzió frissítés. Ez azt jelenti, hogy azoknak a cégeknek, akik Windows Mobile rendszerű eszközt használ a Zebra nem fog tudni biztosítani javítást, támogatást a felmerülő hibákra. Érdemes tehát felkészülni és Androidra váltani.

Milyen előnyöket nyújt egy új Androidos eszköz?

  1. Felhő kapcsolat

Az új eszközök a vezeték nélküli kommunikáció minden fajtájával képesek megbízhatóan kommunikálni (4G, Wi-Fi, Bluetooth) és biztosítják az adatáramlást.

  1. Mobilitás

Az eszközök szabadon mozgathatók, könnyűek, felhasználó-barát kialakításúak. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazáshoz megtaláljuk az alkalmas mobil eszközt.

  1. Adatbiztonság

A kifejezetten mobil eszközökre fejlesztett Android rendszeres frissítésekkel, az alkalmazások folyamatos monitorozásával biztosítja adatai biztonságát. Nézze meg videónkat, melyben a Zebra Technologies szakértője beszél a mobil eszközök piacán folyó trendekről, az Androidra való áttérés fontosságáról, melyet példákon keresztül is bemutat!

Amennyiben kérdése lenne az átállással kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal az info@ibcs.hu email címen, vagy a +36 1 451 60 70-es telefonszámon.

Ajánlatkérés