Hírek

Blockchain a logisztikában

A Blockchain (magyarul blokklánc) technológia és annak alkalmazása újszerű és izgalmas lehetőséget biztosít az ellátási lánc legtöbb területén. Az üzleti felhasználók az ellátási láncok ugrásszerű hatékonyság és sebesség növekedését várják az úgynevezett „elosztott könyvelési technológiáktól” (DLT), melyek legismertebbike a blokklánc.

+ Tovább

Zebra nyomtatók külső tápegységének cseréje

Tájékoztatjuk Önöket, hogy partnerünk, a Zebra Technologies, ingyenes cserelehetőséget biztosít azon külső tápegységek esetében, melyek az általuk gyártott nyomtatókhoz az FSP Group által kerültek beszállításra.

+ Tovább

Milyen üzleti előnyt jelent eszközeink láthatósága?

Egy szervezet számára kifejezett hátrányt jelent, ha a tulajdonában lévő eszközöket nem látja, nem tudja, hogy hol vannak, hogy milyen teljesítménnyel és kihasználtsággal működnek.

+ Tovább

Valóban gond van a Wi-Fi biztonságával?

A tavalyi év vége felé számos cikk jelent meg a WLAN rendszerek sebezhetőségéről. Néhány hírportál egyenesen a Wi-Fi technológia végét jövendölték meg. Cikkünk célja, hogy segítsünk megérteni mi is ez a sebezhetőség, mennyire súlyos és mik a szükséges teendők, hogy Wi-Fi hálózatunkat biztonságosan üzemeltethessük a jövőben is.

+ Tovább

Szakmai Nap - Vállalati Android és Google

Gondolkodott már azon, hogy mi lesz Windows Mobile alkalmazásaival ezután? Jöjjön el szakmai napunkra, ahol a Google külföldi előadója először mutatja be Magyarországon a vállalati környezetbe szánt Androidot!

+ Tovább

Mit kínál a Zebra Mobility DNA szoftveres megoldáscsomag?

Az Android for Enterprise operációs rendszerre alapozva született meg a Zebra Mobility DNA, a Zebra szoftverek komplex ökoszisztémája, amely az üzleti élet három fő területén járul hozzá a vállalkozások sikeres fejlődéséhez. Ezek pedig a termelékenység, az üzleti folyamatok és a menedzsment.

+ Tovább

Esettanulmány - Vonalkódolvasó rendszer a Magyar Cukor Zrt-nél

2016. őszén vette fel a kapcsolatot cégünkkel a Magyar Cukor Zrt. informatikai vezetője, megoldást keresve a csomagoló üzemben található futószalag végére érkező, becsomagolt árukon elhelyezett vonalkódok ellenőrzésére és a termékek azonosítására.

+ Tovább

Színes címke nyomtatás az IBCS-nél

Kellékanyag részlegünk szolgáltatásait színes címke nyomtatással bővítettük. A legtöbb nyomdával ellentétben, szakembereink a kisebb megrendeléseket is kedvező áron, klisé költség nélkül, rövid határidővel elkészítik.

+ Tovább

Rendszerátállás a Zebra Technologies-nál

A Zebra Technologies jelentős változtatást, átállást hajt végre online rendszerében. Emiatt néhány napos csúszás előfordulhat a számlázások, szállítási határidők tartásában. Kérjük megértésüket az esetleges kellemetlenségekért!

+ Tovább

Az Ön szállítmányai biztonságban vannak?

Az áruszállítások közbeni lopások, dézsmálások elleni védelemre nyújt megoldást az a biztonsági ragasztószalag, mely a szállítmány vagy csomagolás zárt állapotának bizonyítására alkalmas.

+ Tovább

Új tulajdonoshoz került a Zebra WLAN üzletága

Nemrégiben jelentették be a hírt, hogy az Extreme Networks megvásárolta a Zebra Technologies WLAN üzletágát. Ez azt jelenti, hogy a Zebra vezeték nélküli hálózati termékeit és szolgáltatásait az amerikai székhelyű, eddig főként vezetékes hálózati megoldásokkal foglalkozó, Extreme fejleszti és gyártja tovább.

+ Tovább

A korlátlan hatótávolságú vonalkódolvasó

A raktári munkák során gyakran felmerül az a probléma, hogy amikor vonalkód beolvasásával szeretnénk adatokat bevinni a számítógépbe, a beolvasandó vonalkódok vannak ettől a számítógéptől. Egy kézi vonalkódolvasó általában 1-2 m hosszú kábellel kapható.

+ Tovább

SOTI MobiControl - eszköz menedzsment és tartalomkezelés

Az Ön vállalkozása is számos mobil eszközt használ? Kihívást jelent az eszközök regisztrációja, felügyelete, menedzselése, a vállalati applikációk telepítése, a tartalom kezelés és adatbiztonság? Az IBCS Hungary a SOTI MobiControl rendszerét ajánlja ügyfeleinek.

+ Tovább

A magyar TTS előnyei

A papír alapú szedés és a vonalkódos adatgyűjtővel végzett árumozgatás igazi kihívója a hangvezérelt technológia, amely nem mai találmány. Sok nagyvállalat már az ezredfordulón jelentős összegeket ruházott be a modern, hangvezérlet technológiába.

+ Tovább

Őszi Roadshow 2016

Gondolkodott már azon, hogy milyen vonalkód-kommunikációs megoldásokat tervez 2017-re? Milyen termékek és szolgáltatások segítik majd, hogy üzembiztosan működjön a cége? Jöjjön el az IBCS Hungary ebéddel összekötött Őszi Roadshowjára és beszéljünk róla!

+ Tovább

Zebra TC8000 érintő terminál

A Zebra új billentyűzet nélküli Android operációs rendszerrel elérhető ipari terminál családja a TC8000 széria. Erősebb külső, akár három műszakon át használható akkumulátor.

+ Tovább

Wing Express

Manapság szinte elképzelhetetlen a vállalati infrastruktúra vezeték nélküli hálózat nélkül. A kisebb méretű vállalkozásoknak ugyanakkor számos olyan elvárásuk van a WLAN hálózatuk iránt, ami megközelíti a nagyvállalatok által támasztott igényeket. Számukra nyújt megoldást a WiNG Express technológiája.

+ Tovább

Az IBCS Hungary új szervizcsomagjai

A Zebra Technologies és a Motorola Solution Enterprise egybeolvadása után az általuk kínált szervizcsomagok is átdolgozásra kerültek. A korábbi Motorola Bronz és a Zebra Care helyett egységesen.

+ Tovább

IoT, amiről mindenki beszél

Az elmúlt években olyan új mega trendek születtek és forradalmasították mindennapjainkat, mint a mobil eszközök mindenre kiterjedő használata, a felhő technológia, a Big Data, vagy az Internet of Things (IoT), azaz a dolgok internete.

+ Tovább

Amit a címkékről tudni érdemes

Nap mint nap találkozunk velük, kezünkbe vesszük, elolvassuk tartalmát, de talán eddig még sosem jutott eszünkbe: hogy kerül a címke a termékre? A kérdésekre kollégánk, Gyurkovics Anita kellékanyag specialista válaszol.

+ Tovább

Miért nem működnek az ingyenes WiFi-hálózatok?

A legtöbben jártunk már úgy, hogy megpróbáltunk felcsatlakozni a bevásárlóközpont ingyenes WiFi hálózatára, de az nem sikerült. Kollégánk elmondja, hogy mi is ennek az oka.

+ Tovább

Új szabvány az élelmiszer-címkézésben

2014. december 13-án életbe lépett az élelmiszerek címkézését szabályozó rendelet. A rendelkezés célja a fogyasztók magas szintű egészségvédelme, az ételintoleraciával rendelkezők teljes körű tájékoztatása.

+ Tovább

Miért nem működik a plázákban soha a WiFi?

Sokan jártunk már úgy, hogy amikor megpróbáltunk felcsatlakozni az ingyenes WiFi hálózatra egy bevásárlóközpontban valami mégsem működött. Némi fejvakargatás, majd beletörődés után a legtöbben ilyenkor bekapcsolják a 3G-t, és azon keresztül csatlakoznak a világhálóra, minderre azonban nem feltétlenül lenne szükség.

+ Tovább

40 éves a vonalkód

Az idén ünnepelte 40. születésnapját a vonalkód. Az 1952-ben szabadalmaztatott kezdeti vonalkód azonban még kör alakú volt és Bullseye-nak hívták. Kiskereskedelmi forgalomba kerülésére 22 évet kellett várni.

+ Tovább

Okoskukák érkezhetnek minden háztartásba

Az Európai Unió elvárásainak megfelelően, a hulladékszállítás kapcsán hamarosan Magyarországon is átalakulhat az eddigi gyakorlat.

+ Tovább

Döntő szempont lehet a WiFi

Tudta, hogy a WiFi szolgáltatás döntő lehet egy hotel kiválasztásánál? Egy brit kutatás szerint, a vendégeknek a gyors vezeték nélküli internet hálózat a tisztaságnál is fontosabb szempont a szálloda kiválasztásakor.

+ Tovább

Új akkumulátorok a Motorolától

Az új PowerPrecision és PowerPrecision+ akkumulátorokra, mostantól a Motorola 12 hónap helyett, 18 hónap garanciát vállal. A cég nem véletlenül ad hosszabb garanciát, hiszen ez a termékcsalád egyedülálló a piacon.

+ Tovább

Megjelentek a Motorola androidos eszközei

Szeretne vállalati környezetben androidos eszközöket használni, de eddig kétségei voltak az operációs rendszer biztonságát illetően? Az MX szoftvert androidos Motorola terminálokra fejlesztették ki, azért, hogy magas szintű biztonságot, könnyű kezelhetőséget és kiváló minőségű wifi kapcsolatot biztosítson a felhasználónak.

+ Tovább

Megjelent az új SOTI eszköz menedzser

A SOTI szoftverfejlesztő cég piacvezető MobiControl nevű szoftvere, gyors és egyszerű módszert kínál mobil eszközök menedzseléséhez, koordinálásához.

+ Tovább

Zebra TC55 okostelefon

A Motorola 2013 októberében mutatta be első, vállalati felhasználásra készült, ipari kivitelű okostelefonját. Az Android 4.1 operációs rendszerrel ellátott eszköz beépített vonalkódolvasóval rendelkezik.

+ Tovább

Ajánlatkérés